FOTO by Zara

Moda

Zara kolekcija nakita zablistala je u koraljnom ruhu

Una Lora Banjac 04. travnja 2024.

Izgledaju baš moćno!

Ako netko zna kakav će se nakit nosit ove sezone – zna Zara. Poznati brand nas svako toliko iznenadi novim kolekcijama odjeće, modnih dodataka i nakita u toj mjeri da ne znamo kud bi prije gledali i što bi prije kupili.

Ovoga je puta Zara odlučila počastiti svoje obožavateljice žarko crvenom kolekcijom koraljnog nakita koji će očito biti nezaobilazan dio ove sezone.

CORAL-EFFECT BRACELET
19.95 EUR

Nekoć davno koraljni je nakit bio iznimno popularan – da, onaj crveni, ali i onaj bijeli – te su obilježili modne trenutke koji su se odvijali prije jedno 20-30 godina.

I kako to obično biva, trendovi se ponavljaju i vrte u krug, tako da ćemo ponovno imati priliku pokazati naše žarko koraljne adute! Možda ih još uvijek imate u skrivenoj i prašnjavoj kutijici za nakit, a možda ste mislili da vam više nikada neće trebati pa ste ih nekome poklonili ili, ne daj bože, bacili.

2-PACK OF RESIN CORAL-EFFECT NECKLACES
29.95 EUR
CONTRAST CORAL-EFFECT NECKLACE
22.95 EUR

Ako je u pitanju ovo potonje, ne brinite, Zara vam čuva leđa. Od raskošnih ogrlica, veličanstvenog prstena i bogatih narukvica – nešto će zasigurno krasiti vaš proljetni look i podići ga na višu razinu!

CORAL-EFFECT RING
15.95 EUR

Koralji se mogu kombinirati s basic komadima tako da što više dođu do izražaja, ali se općenito slažu i s casual i s elegantnim outfitima te im zaista pružaju upečatljivu dozu elegancije.

Zara nakit možete škicnuti na Zara službenoj stranici ili u Zara trgovinama.