Moda

Zara izbacila bridal kolekciju koja oduzima dah!

Daria Lovrić 23. veljače 2022.

Nova kolekcija koja odiše elegancijom i minimalizmom kao stvorena je za jednostavne mladenke!

Bliži nam se proljeće i uskoro počinje sezona proljetnih vjenčanja. Ako si buduća mladenka, vrlo je vjerojatno da si zatrpana obavezama oko organizacije „najvažnijeg“ dana u životu i da si u potrazi za savršenom vjenčanicom i modnim dodacima.

Kako bi ti olakšali posao, istražili smo novu bridal kolekciju omiljenog high-street brenda Zare. Kolekcija oduševljava minimalizmom i jednostavnošću, dok svila uz dozu luksuza naglašava žensku ljepotu i njezine atribute.

Kolekcija se sastoji od donjeg rublja, pidžama, haljina i dodataka. Od materijala prevladavaju svila i saten u svadbenoj paleti boja – bijeloj, boji bjelokosti, slonovači, zlatnoj i nježnoružičastoj.

Tu možete pronaći kućne ogrtače, gaćice i grudnjake, bodije te svoju savršenu haljinu. U ponudi, Zara također ima i prilagodljive komade – torbice i nakit, koji će se savršeno uklopiti u vaš dan.

Zara nam je pripremila nekoliko različitih modela, tako da se u kolekciji mogu pronaći haljine na bretele, haljine dugih rukava, izvezene ili haljine s volanima za prave romantičarke.

Ove predivne haljine jednostavnog i elegantnog kroja pun su pogodak jer osim što su divne i naglašavaju ženstvenost, donose pravu uštedu jer im cijena ne prelazi 1000 kn! Cijelu kolekciju možete pogledati na unutar galerije.