FOTO by Zara

Moda

Zara i Mickey Mouse ponovno osvajaju pripadnice nježnijeg spola, već od 39,90 kuna…

Viktoria Mikulić 26. lipnja 2020.

Kada se ovo dvoje čarobnjaka spoji u jedno, ne možemo očekivati ništa manje od savršenog...

Najoriginalniji Disney lik već je desetljećima inspiracija mnogim svjetskim brendovima koji ga iz sezone u sezonu redovito uvrštavaju u svoje kolekcije.

S druge strane, Zara je high street mogul koji jednostavno nema konkurencije. Štogod lansirali, nalaze se na tronu modne ljestvice i kako nam se čini, ne planiraju se tako lako odreći svoje famozne pozicije.

Za sve koji su poklonici Disneya i Zare zasigurno nema ljepše vijesti od one kada ostvare zajedničku suradnju koja se najčešće rasproda u trenu.

Kako i ne bi kad nas sam pogled na ovog slavnog mišića mami na kupnju i kakav god imali dan, njegov print uvijek nam podigne raspoloženje.

Ljetnu sezonu u Zari krase efektni printevi i boje, no također i pokoji klasik u crno bijelom izdanju za sve koji njeguju jednostavnost.

Naravno, Mickey već sam po sebi nije nimalo običan i svi odrasli koji ga vole, još uvijek čuvaju u sebi ono razigrano dijete koje na život gleda šarenim naočalama.

Ljeto je stvoreno za ležerne T-shirte koje uobičajeno nosimo s kratkim hlačicama, stoga smo vam odlučili olakšati potragu i izdvojili 10 majica s kratkim rukavima kojima je glavni adut Mickey Mouse.

Također, nakon što smo neki dan predstavili šarenu haljinu s motivima Disney ikone, sada nas je osvojila jedna preslatka haljina crno-bijelog izdanja koju ne vrijedi propustiti.

U ležernoj Zarinoj haljini s Mickey Mouse motivima ispijat ćemo jutarnje kavice na rivi!

U galeriji odaberite boju i motive u kojima se ovog ljeta želite pojaviti, a u nastavku saznajte i njihove cijene: