Obuća

Zanosne Havaianas japanke stigle na police Stradivariusa!

Viktoria Mikulić 09. travnja 2019.

Nježne nude, klasične crne, u razigranim pastelnim bojama ili mustard tirkizna varijanta?

Iako je ljeto još daleko, mi lagano počinjemo puniti baterije i barem u mislima nalazimo se na nekoj pješčanoj plaži, s koktelom u jednoj ruci i nekim zanimljivim romanom u drugoj.

Ako ste i vi jedni od onih koji već unaprijed znaju da ni ove sezone neće imati isklesanu liniju, tu je ljetni accessories koji može sakriti sve one nesavršenosti.

179,90 kuna

Upečatljive trake za kosu, pareo u duginim bojama i kupaći kostimi atraktivnog dizajna samo su neki od modnih dodataka uz koje ne morate brinuti ako je ostao koji kilogram viška.

149,90 kuna

No uz sve to, ono što nam je zaista bitno na plaži je osjećaj bezbrižnosti i lakoće. Upravo to pružaju nam Havaianas japanke, meke, udobne i u trendi bojama glavni su ljetni adut kojem se uvijek iznova vraćamo. Četiri božanstvena modela upravo su stigla na police Stradivariusa, a naš favorit definitivno je nude verzija koja će se savršeno uklopiti uz preplanulu put.

149,90 kuna

Za one koji se ne vole isticati, sugeriramo odabrati klasične crne japanke koje ćete moći nositi uz pregršt kombinacija, a svima onima koji jednostavno vole prštati na svakom koraku, za oko bi mogle zapeti japanke pastelnih nijansi koje podsjećaju na osvježavajuć ljetni sladoled.

179,90 kuna