FOTO by Bershka

Moda

Zaljubljeni Mickey i Minnie Mouse glavne su uloge Bershka ljubavne priče

Krešimir Šustić 29. srpnja 2020.

Kad srce kaže DA, ti se samo nasmiješi...

Kada neki od high street brendova lansira novitet koji je ukrašen popularnim crtanim likovima, to jednostavno uvijek rezultira HIT proizvodm koji zaludi mase.

Posljednjih godina to se događa sve češće, što nam itekako godi jer smo veliki obožavatelji Disneyevih junaka, princeza i popularnog mišića koji stoji ruku pod ruku uz neodoljivu Minnie.

Dva najviđenija lika iz tvornice oca crtanih filmova, sinonim su za sretno djetinjstvo i sve one radosne trenutke u koje nas vraća samo jedan pogled na neodoljive heroje.

Ovog puta ukrasili su bočne strane tenisica koje dolaze s potpisom Bershke i osvojili naša srca čim smo ih ugledali na službenom web shopu poznatog high street brenda.

Lijevu tenisicu krasi zelena unutrašnjost i Mickey koji zaljubljenim pogledom traži svoju dragu Minnie, smještenu na desnoj strani sa žutom unutrašnjosti, te tako čine najljepšu ljubavnu priču ovoga ljeta.

Kao malo posebnija varijanta klasičnih bijelih tenisica, idealne su za casual izdanja uz prozračne haljine, lepršave suknje, omiljeni par traperica ili kratke hlačice za ispijanje kave na rivi uz obalu mora.

Svoj primjerak možete potražiti u poslovnicama diljem grada ili ga u samo nekoliko klikova naručiti putem LINKA na kućnu adresu.