FOTO by chicwish.com

Moda

Zaljubite se u proljeće uz ovu prekrasnu košulju i majicu

Una Lora Banjac 15. ožujka 2024.

Bezvremenski klasici ponovno osvajaju!

Dolaskom proljetnih dana ne možemo odoljeti bijelim košuljama i majicama kao glavnim adutom našeg proljetnog outfita. Bezvremenski klasici bijele boje neizostavan su dio godišnjeg doba koje nam kuca na vrata.

chicwish.com

Iako je klasik, bijela se košulja i majica ovog proljeća vraćaju u nekim novim izdanjima u skladu s ovogodišnjim trendovima. U moru ponuda koje nam pruža Internet, pronašli smo neodoljivu majicu i košulju s uzorkom srca koje su napravljene od 100 % pamuka.

chicwish.com
chicwish.com

Ova se ležerna košulja i majica daju lako kombinirati uz traperice, suknje, hlače, sakoe, loaferice i tenisice; i uvijek u cijeli outfit unose posebnu dozu šarma, ljupkosti i jednostavne elegancije.

Kako je uvijek korisno kupovati modne komade koje osim za dnevne varijante, možemo nositi i u svečanijim prilikama, ovakvu bijelu košulju možete kombinirati i u nešto glamuroznijim izdanjima uz omiljenu suknju i nezaobilazni crveni ruž koji će se savršeno stopiti s izvezenim srcem na džepu. Dok klasičnu bijelu majicu možete nositi tijekom cijelog toplijeg dijela godine.

chicwish.com

Uz ovakvu košulju i majicu garantiramo da se svaki put iznova zaljubite u svoju garderobu. Bez obzira idete li na ručak, u šetnju gradom ili na ležeran izlazak – ova će košulja i majica biti srce vašeg outfita!

Ove neodoljive artikle možete naručiti preko internetske stranice chicwish.com. Košulju po cijeni od 39.90 € i majicu po cijeni od 29.90 €. Navalite!