FOTO by Instagram @healthandbeautycenter

Ljepota

Zadivljujuća figura do odlaska na more – moguće je!

Daria Lovrić 17. lipnja 2022.

Health and beauty center - mjesto gdje se susreću ljepota i zdravlje

Zakoračili smo u lipanj, što znači da nam ljeto kuca na vrata. Neki od nas već odavno rade na svojoj figuri  s kojom će zablistati na plaži, dok se neki s druge strane još uvijek nisu pokrenuli. Svaki je početak težak, međutim kada čvrsto odlučimo da je vrijeme za prave promjene sve je nekako lakše.

Upravo je sada krajnji trenutak da se poduzmu koraci koji će nam pomoći da se što bolje osjećamo u vlastitoj koži i s ponosom pokazujemo rezultate koje smo postigli. Za početak, trebali bismo reducirati prehranu i početi jesti kvalitetnije namirnice i pametno izbalansirane obroke. Unos voća i povrća prijeko je potreban, kao i dovoljna konzumacija vode i čaja.

Health and beauty center 1
Indiba masaža

Uz pravilnu prehranu kretanje ima ključnu ulogu. Osim što je tjelovježba važna za mršavljenje, bitna je i za zdravlje i dobro raspoloženje. Tjelesna aktivnost potrebna je tijekom cijelog našeg života i usko je povezana i s dugovječnošću.

Preporučuje se barem 30 minuta dnevno fizičke aktivnosti pa makar se radilo o brzoj šetnji, vožnji bicikla ili plivanju. 

Svi smo svjesni činjenice da je teorija jedno, a praksa drugo, međutim postoji mala pomoć koja nam je itekako pravi vjetar u leđa. U potrazi za najboljim načinima koji će nam pomoći dovesti liniju i izgled kože u red na vrijeme otkrili smo tretmane Health and beauty centra.

Svoja su vrata otvorili na Zagrebačkom Velesajmu u ugodnom ambijentu, kojem pridonosi unutarnje uređenje. Unutar Health and beauty centra možete očekivati prijateljski pristup te ljubazno i stručno osoblje.

Health and beauty center svojim klijentima nudi tretmane kojima se postižu zadivljujući rezultati u vrlo kratkom periodu.

Kako bi ispeglali bore i oblikovali tijelo Health and beauty center nudi mnoštvo beauty tretmana kao što su pomlađivanje lica, učvršćivanje kože, oblikovanje tijela, uklanjanje masti i celulita, tretmani protiv starenja, te wellness tretmani.

Ono što nas je posebno zainteresiralo je informacija da se tretmani rade s jedinim INDIBA® Deep Beuty EDNA uređajem u Hrvatskoj.

Indiba uređaj
Indiba uređaj

Brzim i učinkovitim tretmanima garantiraju se vidljivi rezultati već nakon samo jednog tretmana. INDIBA® EDNA radi tako da stimulira zdravu staničnu funkciju i revitalizaciju radiofrekvencijskom terapijom. INDIBA radi na specifičnoj frekvenciji od 448 kHz, što uzrokuje toplinske i subtermalne efekte, postižući vidljive rezultate već od prve sesije.

Health and beauty center 4
Health and beauty center

EDNA mijenja staničnu strukturu, dok se mrtve stanice razgrađuju, a živima se otvara membrana da se brze dijele. Tako se miče salo, bore, celulit, podočnjaci, podbradak, zateže se i pomlađuje koza.

Učinkovit je kod opuštenih ruku, kao i celulita i cijelog niza tretmana za tijelo što ga čini našim glavnim favoritom.

Od cijelog asortimana, nas su najviše zaintrigirali tretman za uklanjanje masnih naslaga i celulita te tretman učvršćivanja kože.

Health and beauty center 5
Health and beauty center

Moderna tehnologija dubinski uklanja masne naslage, a sve stanice imaju koristi od aktivacije fibroblasta, kolagena i elastina. Rezultat je meka i zategnuta koža te izgubljeni centimetri. INDIBA uravnotežuje funkcioniranje stanica bilo kojeg tkiva uključenog u tretman i djeluje na preadipocite smanjujući njihovu veličinu što dovodi do gubitka tjelesne težine, odnosno mršavljenja.

Tretirajući višak masnoća i celulita na određenim dijelovima tijela poput leđa, kukova, trbuha, nogu, ruku, stražnjice, koljena te brade celulit je manje vidljiv te time aktivirate metabolizam, smanjujete masnoću i pojavu celulita bez oštećenja drugih stanica, a ujedno i sprječavate stvaranje masti u tretiranim tkivima.

Health and beauty center 6
Health and beauty center

Osim beauty tretmana, Health and beauty center u svojoj ponudi ima i health tretmane koji smanjuju bol, upale, otekline i hematome, ubrzavaju oporavak i regeneraciju od ozljeda i operacija te služe kao prevencija ozljedama i pri opuštanju i zagrijavanju mišića.

Health and beauty center 7
Health and beauty center

Rezerviraj svoj termin!

„INDIBA® Deep Beauty tretmani iznimno su sigurni, bezbolni i ugodni; u većini slučaja su toliko opuštajući da klijenti često zaspu tijekom tretmana. Tretmani su brzi i učinkoviti, a rezultati su vidljivi već nakon prve sesije“ – poručuju nam iz Health and beauty centra.

Ako vam treba poticaj, trajno rješenje bez brige – do lijepe i zdrave kože, ali i savršene linije nikada nije bilo lakše doći. Prepustite se u sigurne ruke Health and beauty centra i isprobajte „INDIBA® Deep Beauty tretmane koji će vam osigurati bezbrižno ljeto puno samopouzdanja u vlastiti izgled.

Health and beauty center 8
Health and beauty center

Nadalje, o svim tretmanima informirajte se na njihovom webu, a za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.