FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Za nadolazeće hladnije vrijeme biramo metalik Tommy Hilfiger čizme

Krešimir Šustić 14. prosinca 2020.

Svaki naš korak garantirano će biti udoban i stylish

Američki brend Tommy Hilfiger već nas nekoliko desetljeća iz sezone u sezonu časti upečatljivim stvarčicama iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka.

Popularan je na svjetskoj razini i poznat po izrazito kvalitetnoj izradi modnih komada koje s velikim guštom dodajemo u naše garderobe.

Za najhladnije godišnje doba nam je pripremio pregršt upečatljivih i trendi kaputa, haljina, gležnjača, čizmi i accessoriesa na koje je nemoguće ostati ravnodušan, neovisno o stilu koji preferiramo.

Budući da zima još uvijek nije pokazala svoje pravo oštro lice i ne želimo da nas uhvati nespremne, krenuli smo u potragu za prijeko potrebnim modelima obuće uz koje će svaki naš izlazak iz kuće biti stylish.

Na web shopu smo pronašli zanimljive primjerke koji će nam olakšati boravak na snijegu, a posebno su nas se dojmile čizme uz koje nam bijela padalina neće predstavljati nikakav problem.

Napravljene su s povišenim potplatom od toplog materijala, a dolaze u kombinaciji boje breskve i krem boje koje s lakoćom možemo uklopiti s ostalim nijansama.

Kombinirati ih možemo s omiljenim parom traperica, trenirkama, suknjama , haljinama, jaknama i bundama u svim casual lookovima i onim malo elegantnijim za odlazak u grad.

Kako biste se na vrijeme osigurali i u svoju privatnu kolekciju dodali nešto novo, obavite shopping iz udobnosti vlastitog naslonjača klikom na LINK.