FOTO by Yogurette

Dom

Yogurette borovnica – limitirana osvježavajuća poslastica koja savršeno opisuje proljetni period!

Daria Lovrić 29. ožujka 2023.

Kombinacija bobičastog voća, mliječne čokolade i jogurta – možemo li poželjeti više?

Još od malih nogu većina nas birala je isključivo one čokoladne slastice koje ne sadrže voćne okuse. Bila riječ o pudinzima, čokoladicama ili sladoledima voćni okusi nisu dolazili u obzir. Kako starimo naši se ukusi mijenjaju, međutim postoji nekoliko voćnih slastica koje smo voljeli i kada nismo bili fanovi mješavina voća i čokolade.

Poznata voćna slastica brenda Ferrero – Yogurette s jagodama, osvježavajući je slatkiš koji smo obožavali kao djeca, a i sada u odrasloj dobi, posebice u proljetnim i ljetnim mjeecima.

Slatkoljupci pozor!

Ferrero nas u posljednje vrijeme sve češće uveseljava novim slatkišima, posebice novim vrstama sladoleda koje jedva čekamo kušati.

Ovog puta stiže nam novo limitirano izdanje Yoguretta čokoladica s borovnicama. Ukusna slastica ima voćno-svježi okus obranog mliječnog jogurta i borovnica prekrivenih nježnom mliječnom čokoladom što je čini neodoljivo ukusnom i sočnom.

Ohladite li svoje Yogurette u hladnjaku, dobit ćete savršenu proljetnu voćnu poslasticu.

Ferrero novitet dolazi u pakiranju od 8 komada s pojedinačno zamotanim čokoladicama koje možete ponijeti sa sobom gdje god krenuli i uživati u slasnim voćnim zalogajima tijekom cijelog dana.

S obzirom na to da je novi Yogurette sladoled stigao u Hrvatsku, nadamo se da ćemo i ovo limitirano izdanje uskoro ugledati na policama naših trgovina.