Film

“Winnie the Pooh: Blood and Honey” – pogledajte trailer!

admin 01. rujna 2022.

Horor film koji nije nalik priči za laku noć...

Svi znamo za preslatkog medvjedića koji je svojim likom obilježio većinu našeg djetinjstva. Winnie Pooh je predivna priča za djecu koja oduševljava i velike i male, a temelji se na odanosti, odrastanju i prijateljstvu među veselim šumskim prijateljima.

Winnie the Pooh: Blood and Honey
Film Winnie the Pooh: Blood and Honey

Upravo je izašao prvi trailer za film “Winnie the Pooh: Blood and Honey“, a radi se o horor filmu u kojem se omiljeni Winnie the Pooh naoružava sjekirom i kreće u masakr.

U svibnju, kada je film prvi put najavljen ljudi su ostali zbunjeni i nije im sjela ideja o horor filmu u kojem se njihov omiljeni lik iz djetinjstva pretvara u nemilosrdnog ubojicu. 

Film Winnie the Pooh: Blood and Honey

Voljeni plišani medvjedić poprima lice ubojice i pretvara priču za laku noć u noćnu moru

Svi su mislili da se radi o šali i projektu koji se neće realizirati, ali sada kada imamo prvi opipljivi dokaz u vidu tek puštenog trailera znamo da nas čeka jedan uvrnuti film.

Film Winnie the Pooh: Blood and Honey

Prvi sinopsis za film kaže: Kao i svi dječaci, Christopher Robin jednog je dana prerastao svoje omiljene igračke iz djetinjstva i napustio Hundred Acre Wood kako bi istražio što mu donose nove perspektive života. Međutim, u njegovoj odsutnosti, Winnie the Pooh i Piglet postali su zlobni i ogorčeni, hraneći se šumskim životinjama i planirajući strašnu osvetu svom nekadašnjem prijatelju. Kada se Christopher Robin konačno vrati kući, počinje krvoproliće.

Ne znamo kako reagirati na dolazak ovog filma, ali s obzirom na to da je teško pronaći dobar horor film koji će nam zalediti krv u žilama, dat ćemo mu priliku.

Winnie the Pooh: Blood and Honey
Film Winnie the Pooh: Blood and Honey

S obzirom na to da je već izašao prvi trailer možemo očekivati da ćemo uskoro imati mogućnost za gledanje, iako službeni datum izlaska još nije potvrđen.