FOTO by Primark

Moda

Primark „Winnie the Pooh“ kolekcija u koju bismo se ušuškali već od 30 kuna!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2022.

Novi spavaći asortiman poznatog trgovačkog lanca slatkoća je na kvadrat…

Koliko smo god bili željni pada temperatura, prvenstveno zbog činjenice da više nismo na godišnjem odmoru, sada u uredu jedva držimo glavu na ramenima.

primark winnie the pooh

Tko ide s nama? Nova Winnie the Pooh kolekcija je glavni razlog našeg putovanja u Primark!

Dok kiša kucka po prozoru, mi ne možemo ne razmišljali o spavanju. Ah, što bismo sada dali za još 5 minuta drijemanja na box spring krevetiću, iz kojeg se svako jutro sve teže ustati.

primark winnie the pooh

Srećom, pred nama je vikend u kojem ćemo moći barem malo ljenčariti, a kako biste u potpunosti uživali, znamo gdje se treba uputiti. Pravac Ljubljana ako se želite ušuškati i ove nedjelje uživati u najmekšim i najtoplijim pidžamama, spavaćicama i papučama.

Primark je upravo lansirao „Winnie the Pooh“ kolekciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj plišani medvjedić svojom će pojavom oduševiti i velike i male spavalice.

primark winnie the pooh

Mekane pidžame još će više učiniti cozy sve one trenutke pred spavanje, a u nekima ćete zasigurno poželjeti provesti čitave dane. Od kraćih do dužih modela, sigurni smo da će se zaljubiti barem jedan.

Nas su se dojmile krznene papuče koje dolaze u nude i zelenoj varijanti, a koje su must-have u prvim jesenskim danima. Također, tu je i pidžama čiji je gornji dio nalik ogrtaču koji možete nositi i samostalno.

Šećer na kraju, tu je i ukrasni jastučić kao stvoren za popodnevno drijemanje.

Ljubljana uistinu nije daleko, posebice za sve Zagrepčane, stoga okupite članove obitelji, dajte petama vjetra i priuštite si izlet za pamćenje.

P.S. dobra je vijest da se nakon ovog putovanja nećete osjećati turobno zbog povratka kući, nego tek onda slijedi pravo uživanje.