FOTO by Instagram @envyroom

Moda

Vjenčanice dostojne princeza! Naši favoriti za proljetna vjenčanja!

Viktoria Mikulić 31. siječnja 2024.

Kolekcija domaćeg modnog dvojca eNVy osvaja romantičnim siluetama…

Kada su mi prije vjenčanja govorili da će me ona prava vjenčanica odmah pronaći, nisam baš bila uvjerena u to. No nakon što sam posjetila brojne salone i isprobala preko 20 modela, odlučila sam se za onu prvu – onu koju sam potajno i priželjkivala. Iako su neke vjenčanice stvarno prekrasne, ne znači da su idealne za nas.

Ovisno o građi tijela, oblinama i općenito o stilu odijevanja, vjerujemo da ćete znati koja je idealna za vas tek nakon što je isprobate. I bez obzira na tuđe savjete, na vama je da za svoj najvažniji dan odaberete onu u kojoj se najbolje osjećate i naposljetku, koja odražava vašu osobnost i uklapa se u tematiku vjenčanja koje ste zamislili.

Bez obzira je li vaše vjenčanje u crkvi, kod matičara ili negdje na egzotičnoj plaži, planirate li boho, vintage, moderno ili rustikalno vjenčanje, dopustite da vas očaramo vjenčanicama koje je kreirao poznati hrvatski dizajnerski duo – Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

eNVy room bridal kolekcija obasipana je nježnošću i romantikom, a mi smo izdvojili 5 najšarmantnijih vjenčanica u kojima bi se svaka mladenka trebala osjećati poput princeze i dive.

Ako na dan svog vjenčanja želite zablistati u prekrasnoj vjenčanici koja će sve ostaviti u čudu i izazvati wow efekt, odaberite model sirena kroja s odvojivim šlepom i velikom mašnom na leđima.

Mašne su već prepoznatljivi dio eNVy Room Bridal kolekcije, stoga ne iznenađuje što smo odabrali još jedan primjerak s detaljem glamurozne mašne. Ova vjenčanica elegantno i sofisticirano daje snažan dojam. S gornjim dijelom u korzetu, visokim prorezom za noge i majstorskim drapiranjem, ova je vjenčanica idealna za mladenke koje vole čiste linije i suptilan dodir senzualnosti.

Ako želite pravu bajku, inspirirajte se ovom zadivljujućom vjenčanicom sirena kroja s rukavima koji se mogu odvojiti od haljine.

Šećer na kraju, naš favorit je asimetrična vjenčanica. Asimetrija, skulpturalna silueta i forma korzeta čine ovu vjenčanicu iznimno suvremenom, a visoki prorez na nogavicama i detalji s brojnim izvezenim kristalima daju dašak glamura i senzualnosti.

Za sve ljubiteljice organze, tu je prepoznatljiva haljina domaćeg brenda koja ove sezone dolazi u profinjenom dizajnu, izrađena od organze s teksturiranim reljefom i mliječno bijelom nijansom.

Nadamo se da će vam barem jedna od ovih vjenčanica prirasti srcu.