Moda

Vječan traper! Pull&Bear lansirao prekrasnu denim kolekciju!

Viktoria Šafranić 01. veljače 2021.

Klasik koji je uvijek dobrodošao u naše garderobe...

Koliko god bio depresivan, moramo priznati da je siječanj prošao u trenu, a tješi nas i činjenica da veljača ima samo četiri tjedna. Baš poput Grincha koji je htio zaobići Božić, tako i mi želimo preskočiti prvi dio godine, jer u istome ne vidimo ništa obećavajuće.

Jedino na što možda možemo obratiti pažnju su nove kolekcije high street brendova koji unatoč svemu, na vrijeme lansiraju novitete za predstojeću sezonu. To nam daje onaj tračak nade u bolje sutra.

Žudimo za druženjima i svim onim odjevnim kombinacijama koje ćemo ovog proljeća nositi posebnom radošću. Pull&Bear nas često iznenadi trendi odjevnim predmetima, kao i kolaboracijama s nekim popularnim serijama i likovima.

Sada nas je ipak najviše privukla njihova samostalna linija, koja je napravljena od bezvremenskog trapera. Nova denim kolekcija donosi za svakoga ponešto, a mi smo izdvojili favorite u izdanju ispranog i tamnog trapera, a to su: jakne oversized kroja među kojima možete pronaći kraću i dužu verziju, zatim traperice mom fit kroja kao i skinny jeans model, neodoljiva traper torba koja će u proljetnoj sezoni konstantno imati mjesto na našem ramenu, a zaintrigirao nas je i prsluk koji se može nositi preko bijele košulje, običnog T-shirta i slično.

Štogod odabrali, traper je bez obzira na trendove uvijek aktualan, a time i dobrodošao u naše garderobe. Makar ove novitete nosili samo do trgovine ili na kavu kod prijateljice, kad tad će vam poslužiti i za sve druge casual prilike. Udobnost, pristupačne cijene i predivna plava boja, što nam više treba…