FOTO by Instagram @rachelromerohair / @kennyhairartist / @limesalon

Ljepota

Viva Magenta – hit boja kose za početak 2023. godine!

Viktoria Mikulić 10. siječnja 2023.

Spoj ružičaste, ljubičaste i crvene!

Početkom godine svima nam je potrebna promjena u brojnim segmentima… Ako ste već stavili na papir sve svoje novogodišnje odluke, sada biste mogli dodati još jednu, a to je da se odvažite na nešto neočekivano. To može biti odlazak na neku od pustolovina i avantura poput zip linea ili skakanja s padobranom iz aviona, a može biti i nešto skroz jednostavnije kao što je promjena boje kose.

Mi smo saznali koja će boja biti najaktualnija u 2023. godini. Riječ je o nijansi koja je stvorena za sva godišnja doba jer dolazi u raznim varijacijama. Magenta boja za kosu hit je u 2023. godini i rezervirana je za sve hrabrice koje se vole istaknuti iz mase.

Magenta boja za kosu je kombinacija triju nijansi – ružičaste, ljubičaste i s primjesama crvene – pomiješane zajedno kako bi stvorile živopisnu nijansu.

Magenta boja kose omogućuje vam da svima pokažete koliko ste kreativni i odvažni. Zadivite sve svoje prijatelje svojim novim živopisnim i cool stilom. Neovisno o tome imate li svjetliju ili tamnu kožu, magenta boja kose pristaje svima.

Ako svojoj kosi želite pružiti najbolji makeover, pogledajte ove Instagram ideje kako biste dobili inspiraciju za sljedeći posjet frizerskom salonu: