FOTO by adidas

Odjeća

Vitamin SEA i nova adidas haljina nepogrešiv su tandem!

Una Lora Banjac 12. travnja 2024.

Ova haljina savršena je za bijele tenisice i šetanje rivom

U moru različitih sportskih brendova, često ni sami ne znamo za koju se marku odlučiti, ali jedno je činjenica – adidasu se uvijek rado vraćamo!

Ovaj sportski, a istodobno modni brend ima sve što bi jednu suvremenu ženu moglo zanimati, od casual odjeće za svaki dan preko jedinstvenih komada koji će se uklopiti u neke posebnije prigode do sportskih tenisica koje su neizostavan dio svakog outfita. Stoga ne čudi da smo ponovno škicnuli što to adidas ima u svojoj ponudi!

I dobili smo što smo tražili, naime, naišli smo na predivnu maksi haljinu kraljevsko plave boje.

adidas

Ova maksi haljina idealna je za nošenje jer se lako kombinira u dnevnim i večernjim outfitima, a dizajnirana je kako bi proslavila adidasovu kultnu povijest koja gleda prema budućnosti! Ova haljina besprijekorno stapa sportsko nasljeđe brenda adidas i elegantnu siluetu jedne udobne sportske haljine.

adidas

Idealno ju je iskombinirati s bijelim tenisicama i torbicom preko pasa, a stvorena je za šetanje uz more te upijanje sunca i svježeg morskog zraka!

Krasi ju uzak kroj, okrugli izrez i materijal od mješavine pamuka koji pruža ugodu i prozračnost pri nošenju u svakoj prilici – bilo da šećete gradom ili uživate u piću uz zalazak sunca, ova vam haljina omogućuje da prigrlite trenutak sa stilom.

adidas

Ove predivne haljine mogu se naručiti preko adidas službene stranice po cijeni od 55 $, a dostupna je i u crnoj varijanti kao stvorenoj za ljubiteljice monokromatskih boja!