FOTO by Etsy

Dekor

Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće koje će unijeti radost u vaš dom

Daria Lovrić 23. kolovoza 2022.

Mali detalj koji čini veliku promjenu...

Izgled doma, bez sitnih detalja poput slika, jastučića, tepiha i cvijeća ne može biti potpun. Koji god stil preferirali, sitnice su te koje životni prostor čine domom i daju mu toplinu.

Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće 1
Viseće Mickey Mouse teglica za cvijeće

Kod odabira sitnih dekoracija koji će upotpuniti naš dom, vrlo je važno izabrati komade koji će se uklopiti u naš stil, ali i dati interijeru jednu posebnu notu svježine.

Disney teglice za cvijeće koje će vas šarmirati na prvi pogled!

Kada želimo postići promjenu i za vrlo malo novca transformirati i osvježiti naš prostor, najbolji izbor je kupnja cvijeća. Iako nam se ponekad ne da brinuti o njemu, ono će otvoriti prostor i stvoriti cozy atmosferu.

Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće 2
Viseća Mickey Mouse teglica za cvijeće

Želite li postići svježinu, a cvijeće vam nikako ne uspijeva, danas postoji mnogo umjetnih biljaka koje će vas očarati svojim „prirodnim“ izgledom.

Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće 3
Visećea Mickey Mouse teglica za cvijeće

Prateći najnovije trendove vezane za uređenje interijera, preko web trgovine Etsy pronašli smo šarmantne viseće vaze u obliku lika dražesnog Mickey Mousea.

Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće 4
Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće

Veseli Mickey krasi chic teglice s užetom koje će se uklopiti u svaki interijer, posebice u boho stil, dok će u moderne minimalistički uređene domove unijeti dašak topline.

Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće 5
Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće

Razigrane Mickey vaze dolazi u crnoj, bijeloj i nude boji, dok nijansu užeta možete birati između plave, bež ili maslinasto zelene nijanse. Koju god teglicu izabrali, tijekom hladnih mjeseci oplemenit će vaš interijer, dok ih u ljetnim mjesecima možete preseliti na balkone i terase kako bi uvijek podizale izled prostora svojim neodoljivim dizajnom.

Viseće Mickey Mouse teglice za cvijeće 6
Viseće Mickey Mouse teglica za cvijeće

Ako su i vas očarale, svoj primjerak možete nabaviti preko Etsy web trgovine po cijeni od 40 dolara.