FOTO by Primark

Dekor

Disney teglice za cvijeće koje će vas šarmirati na prvi pogled!

Daria Lovrić 12. srpnja 2022.

Maštoviti dekor oko kojeg nema brige – može li bolje?

Životni prostor želimo oplemeniti predivnim dekoracijama i stvoriti cozy atmosferu. Cvijeće je oduvijek broj jedan kada je u pitanju uređenje doma i must have dekor.

Mickey Mouse vaza za cvijeće 1
Mickey Mouse vaza za cvijeće

Iako ga obožavamo, često nemamo volje niti vremena voditi pravilnu brigu o njemu. Iako nam je ponekad teško brinuti se o cvijeću kako treba, volimo ga jer daje svježinu prostoru i uljepšava svaki interijer. Kako bi naši domovi imali onaj poseban šarm i izgledali ljepše, stalno smo u potrazi za novim dekoracijama kojima ćemo ga ukrasiti.

Mickey Mouse vaza za cvijeće 2
Mickey Mouse vaza za cvijeće

Disney teglice za biljke uz koje će naš dom procvjetati

Trgovački lanac Primark ne prestaje nas iznenađivati svojom zanimljivom ponudom modnih dodataka, odjevnih komada i dekoracija za dom. Prateći najnovije trendove vezane za uređenje interijera, lansirao je prekrasne vaze s umjetnim cvijećem koje će upotpuniti naš home dekor.

Mickey Mouse vaza za cvijeće 3
Mickey Mouse vaza za cvijeće

Elementi veselog crtanog lika Mickey Mousea krase ove prekrasne teglice koje će se uklopiti u svaki stil. Predivne vaze s u obliku omiljenog mišića, idealan su izbor za one koji vole klasičnu eleganciju, ali i razigrane detalje.

Stajaću ukrasnu teglicu krasi obris Mickey lika od umjetnog cvijeća, dok viseća teglica ima oblik Mickey lika. Koju god izabrali ne možete pogriješiti jer će se odlično uklopiti u vaš dom i svaki će dan i vas i vaše ukućane iznova razveseljavati svojim dizajnom.

Mickey Mouse viseća vaza za cvijeće
Mickey Mouse viseća vaza za cvijeće

Teglica s cvijećem u obliku kocke košta £15.00, dok je cijena viseće teglice samo £8.00. S obzirom na pristupačnu cijenu i predivan dizajn ne preostaje nam ništa drugo nego izabrati obje.