FOTO by Instagram @britishbicycleco / @reidbikes

Zabava

Vintage bicikli u pastelnim bojama su pravo proljetno osvježenje

Una Lora Banjac 22. travnja 2024.

Donosimo top 10 bicikala s košarama u najljepšim nijansama proljeća

Sunčani vikend koji nam se polako približava, mami osmjehe na naša lica te automatski poželimo bježati na sunce i uživati u toplim zrakama proljeća. Nama najdraža proljetna aktivnost je svakako bicikliranje jer je proljetno vrijeme kao stvoreno za lagano pedaliranje i povjetarac u kosi – nit je prevruće nit prehladno!

Kada bicikliranje poželimo romantizirati i dodati mu pravi filmski štih ležerne gradske vožnjice, onda nam prvo na pamet padaju bicikli u nježnim, pastelnim nijansama koji neizostavno moraju imati košaru sprijeda za pravi vintage vibe.

U romantičnu i neizostavnu košaricu možemo smjestiti cvjetni buket, torbu i knjigu ili čak našeg ljubimca ili ljubimicu koji će definitivno guštati u laganoj gradskoj vožnjici sa svojom vlasnicom.

U nastavku donosimo galeriju s najživopisnijim biciklima koji neće proći nezamijećeno jer su zaista posebni i drugačiji.

Dolaze u pastelnim bojama roze, narančaste, lavande, mint zelene, nude i nebesko plave nijanse te je svaki od ovih modela funkcionalan i vjerujemo da će uz vas biti godinama.

Keindl 359,20 €
Keindl 279,20 €
Keindl 399,20 €
Hervis 279,99€
Keindl 359,20 €
Keindl 399,20 €
Keindl 359,20 €
Keindl 399,20 €
Keindl 399,20 €
Keindl 399,20 €

Drugim riječima, nisu samo šminka i nešto prolazno već su funkcionalno i praktično prijevozno sredstvo koje vam može služiti tijekom većeg dijela godine, a još su uz to ekološki prihvatljivo rješenje uz koje ostajete sretni i fit!

Bicikle smo pronašli na službenim stranicama hervis dućana i keindl sporta.