FOTO by Etsy

Dekor

Vinoljupci gdje ste? Preslatka teglica za sukulente koja će unijeti šarm u vaš dom!

Daria Lovrić 18. rujna 2023.

Savršen dodatak vašem wine baru, terasi ili dnevnom boravku…

Želite stvoriti opušteni kutak u domu u kojem ćete zaboraviti na sve vaše brige? Da se nas pita on bi sadržavao najudobniju baršunastu fotelju, tabure za noge, maleni stolić na kojem bi bila čaša vina, gomilu knjiga, fluffy dekicu i mekane jastučiće.

Teglice za cvijeće – $36.19

Iako svatko od nas ima svoju viziju kako će kreirati oazu za opuštanje, vjerujemo da su neke od spomenutih stvarčica must-have. Zaviriti u svijet omiljenih likova uz najdraže štivo i kapljicu vina naš je najdraži hobi.

Teglice za cvijeće koje će vas šarmirati na prvi pogled!

Kako bi i vaš mirni kutak poprimio ljupku notu, ukrasite ga efektnim teglicama za biljke u obliku malenih čovječuljaka koji veselo guštaju u kapljici vina.

Putem Etsy web trgovine pronašli smo ove preslatke male žardinjere, savršene za malene biljke poput sukulenata ili kaktusa.

Teglice za cvijeće – $35.24

Ovi primjerci savršen su dodatak vašem wine baru, terasi ili dnevnom boravku i jedinstven dar za ljubitelje vina i biljaka.

S malim budžetom možemo postići veliku promjenu pomoću dekoracija i ukrasa. Ove simpatične teglice za cvijeće i sukulenti unijet će čar i osvježiti vaš prostor, savršeno se uklopiti u svaki ambijent i oplemeniti vaš omiljeni kutak u kući.