FOTO by Firebox

Dekor

Vino 2 Go prijenosna čaša uljepšat će romantični piknik ili šetnju u prirodi!

Daria Lovrić 05. svibnja 2023.

Ovaj praktičan primjerak je sve što nam treba ovog vikenda!

Nema ljepšeg osjećaja od onoga na neradni sunčani dan. Kombinacija sunca, ugodne temperature i spoznaje da pred sobom imamo cijeli dan za sve aktivnosti koje nas uveseljavaju i da možemo birati na koji ćemo ga način provesti.

Čaša za vino 2 go
Čaša za vino 2 go

Većina nas takav dan započinje dugom jutarnjom kavom, doručkom, pripremanjem ručka i čišćenjem kuće. Ostatak dana najčešće provodimo s voljenim osobama, a kad je ovako lijepo vrijeme šteta je ostati unutar četiri zida.

Preferirate li možda vožnju biciklom, šetnju gradom, obližnjim parkovima i šumama ili jednodnevni izlet u jednom ćete trenutku morati predahnuti i nakratko se odmoriti.

Konačno stigle čaše za vino 2 GO!

Gdje god se zaputili, posebice ako je riječ o višesatnom boravku na otvorenom, sa sobom ponesite sendviče ili omiljene grickalice i vodu. Kako bi vaše iskustvo bilo nezaboravno, ponesite dekicu i organizirajte mini piknik koji ćete začiniti kapljicom omiljenog vina.

Čaša za vino 2 go 1

Unutar Firebox asortimana pronašli smo prijenosnu čašu za vino s dvostrukim stijenkama koja je savršena za zabave uz bazen, piknike i za sve one koji žele pijuckati u pokretu.

Vino 2 Go održava idealnu temperaturu bez kondenzacije, dok silikonski poklopac sprječava prolijevanja i dosadne kukce koji se pokušavaju uvući u vaše piće.

Također, ne morate se brinuti da će vam se razbiti poput staklene ili puknuti poput plastične ili papirnate. Također, prije polaska svoje vino naspite direktno u čašu, kako čitav dan ne biste proveli noseći sa sobom i čaše i bocu.

Vino 2 Go dostupna je u nekoliko boja – klasičnoj crnoj, crvenoj i jarkoj ružičastoj, cijena jedne prijenosne čaše iznosi £9.99.

S obzirom na to da će naredni period biti ispunjen druženjima na otvorenom, pothitno naručite po jedan primjerak za sebe, partnera i svoju BESTie.