FOTO by Firebox

Dekor

Konačno stigle čaše za vino 2 GO!

Viktoria Mikulić 21. srpnja 2021.

Više nema slomljenog stakla ili nekvalitetnih plastičnih čaša iz obližnje trgovine...

Koliko puta smo zamišljali savršen spoj negdje pod zvijezdama, koji je obuhvaćao nošenje čaša za vino? Koliko smo ih samo puta nadobudno ‘gurale’ u torbicu, što nije ispalo baš onako kako smo zamišljale i na kraju nas je dočekalo ispijanje iz boce (vrlo romantično).

Zaključili smo da je bilo dosta tankih plastičnih čaša za vino iz supermarketa. Staklo uvijek pukne ili se stalak slomi i na kraju mrzimo život! Ljeto je idealno vrijeme da čaše nosimo sa sobom kada nam se prohtije, stoga dopustite da vam predstavimo ovaj zabavan poklon.

Ako i vi osjećate istu nervozu kada vam puknu čaše, pridružite nam se u srdačnoj zdravici s ovim novim vinskim čašama 2 Go. Ovaj par otmjenih posuda izrađen je od guste, izdržljive plastike, a stalak se sigurno pričvršćuje magnetima – kakvo nadahnuće.

U svaki stane 340 ml vašeg omiljenog vina, a kad zabava završi, samo odlijepite donji dio, uredno ih zakvačite u čaše i stavite u praktičnu vodootpornu putnu torbu.

Bez obzira želite li impresionirati vašu bolju polovicu na pikniku negdje u netaknutoj prirodi, uživati ​​u sofisticiranom zalasku sunca uz šum valova ili utopiti tugu ili dvije u jutarnjoj vožnji (šalimo se), s ovim prijenosnim vinskim čašama nikad nije bilo lakše popiti čašu vina gdje i kad god poželite.

Pronašli smo ih na genijalnoj web trgovini Firebox koja nas često inspirira zanimljivim ponekad i pomalo morbidnim, ali humorističnim idejama poput personalizirane ležaljke za plažu, daske za sir nalik giljotini.

Giljotina za sir i kobasicu! Presudit će im gladna usta

Za kraj, samo ćemo reći još samo jedno: CHEERS!