FOTO by Villa Gala

Putovanja

VILLA GALA – dragulj Dalmacije za najromantičnija vjenčanja pod zlatnim suncem!

PR 06. srpnja 2023.

Koncept koji na idiličan način spaja tradicionalno s modernim uređenjem...

Vječna i prekrasna Dalmacija je svima poznata kao idealna destinacija za turističke aktivnosti. Nije tajna da ju, osim čistog mora, krasi i osebujno zelenilo. Upravo među tim zelenilom se skrila sve više popularna destinacija za vjenčanje iz snova – Villa Gala.

Smještena usred bujnog krajolika, pruža jedinstveni panoramski pogled na rijeku Cetinu i čitavu Cetinsku krajinu. Njezin cilj je gostima pružiti da se prepuste vrhuncu luksuza i mira. Idealan je spoj luksuznog i tradicionalnog kako bi se prilagodili željama svakog gosta.

Ova raskošna vila opremljena je luksuznim spavaćim sobama, kupaonicama i interijerom koji će Vas oduševiti.

Okružena je prekrasnom okućnicom većom od 6.000 četvornih metara, mirisnim mediteranskim vrtom, voćnjakom, maslinama, terasama, grijanim bazenom i velikim parkiralištem.

Svojom arhitekturom koja oduzima dah i preciznom pažnjom posvećenom detaljima, Villa Gala postavlja nove standarde za raskoš.

Svaki aspekt vile pažljivo je osmišljen kako bi gostima pružio nezaboravan boravak. Od velikog ulaza do izvrsnog dizajna interijera.

Villa Gala razumije da je vrhunska usluga potrebna za doista nezaboravno iskustvo. Predano osoblje će osigurati da se potrebe svakog gosta ispune s najvećom pažnjom.

Posjeduju iskustvo i mreže potrebne za planiranje vrhunskog vjenčanja, sa svime što biste ikada mogli poželjeti, bez obzira na to koliko su detaljni ili jedinstveni vaši zahtjevi. Priprema vjenčanja iz snova za mladence koji su spremni započeti svoj novi zajednički život nije samo njihova predanost, već i strast.

Na vjenčanjima se poslužuju vrhunski specijaliteti koje kreira g. Željko Drašković iz Catering Dalmacija.   

Osim toga, u Villi Gala možete biti sigurni da će Vaše vjenčanje biti potpuno privatan događaj za vrijeme Vašeg boravka i da se nećete morati baviti ničim osim svojim gostima. Svakom se Vašem uzvaniku jamči potpuna privatnost i uspomene koje će trajati zauvijek.

Osim same Ville, na izbor vam stoji i panoramski paviljon, odnosno multifunkcionalni prostor otvoren sa svih strana, a koji se po potrebi može zatvoriti staklenim kliznim stijenama. U navedenom spoju luskuza, tradicije i čarobne prirode može se zajedno s mladencima veseliti do 200 uzvanika.

Za one koji traže luksuznu i elegantnu lokaciju za svoje slavlje, Villa Gala je pravi izbor. Sa svojom neusporedivom ljepotom, besprijekornom uslugom i mirnim ambijentom, Villa Gala obećava nezaboravno iskustvo koje će Vama i Vašim gostima ostati u lijepom sjećanju.

Sve dodatne informacije potražite na internetskim stranicama, kao i na Instagram profilu @galaweddingscroatia.