FOTO by adidas

Moda

Veselje za najmlađe: Stan Smith tenisice na točkice postat će njihova omiljena obuća!

Antonija Andabak 09. studenoga 2020.

Adidas tenisice u mini izdanju izgledaju još deset puta slađe!

Pri pogledu na ovakav primjerak neodoljivih tenisica, sjetimo se domaćeg klasika dječjih pjesmica koji kaže: “Tata kupi mi auto, bicikl i romobil“, a mi bismo najradije prilagodili tekst i dodali -“i tenisice“!

Naime, prije nekoliko dana, na službenoj adidas web stranici, osvanule su mini polka dot tenisice zbog kojih će u iskušenje prvo pasti oni koji financiraju ovakve male modne izlete, a pravo će oduševljenje pripasti onim najmlađima koji i sami pokazuju afinitet prema zanimljivim uzrocima.

Naime, svi znamo da mališani znaju biti svojeglavi i da ponekad ni skupa obuća nisu garancija njihove zainteresiranosti i oduševljenja, no polka dot uzorak nije nepoznanica u adidas svijetu, a do sada se pokazao kao pun pogodak glede popularnosti među najmlađim ljubiteljima mode.

Stan Smith tenisice s polka dot uzorkom unisex su model kojeg mogu nositi i dječaci i djevojčice u svim prilikama.

I dok dječake vidimo kao prave mini šarmere u bijeloj košuljici i trapericama, djevojčice ove tenisice mogu nositi sa svojim omiljenim princess šosićem od tila.

Točkice naprosto zovu da i ovoga puta pokleknete i svoje mališane ušminkate za odlazak u vrtić jer se brojevi kreću od 18 do 27, a cijena je oko 320 kuna. Možete ih checkirati OVDJE.