FOTO by Instagram @elladvornik

Poznati

Veselje u obitelji Dvornik-Pearce! Velika seka Balie Dee slavi 5. rođendan!

Viktoria Mikulić 12. studenoga 2022.

Sretan rođendan, malena mezimice!

Nevjerojatno kako godine lete, zasigurno bi se složila s nama i naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik koja je točno prije 5 godina na svijet donijela prekrasnu djevojčicu. Riječ je o prvom djetetu kojeg ima u braku sa suprugom Charlesom, malenoj princezi Balie Dee.

Na prvi pogled se vidjelo da je ova ljupka djevojčica čvrstog karaktera i pozitivnog duha i odmah nas je osvojila simpatičnim grimasama koje izvodi i cjelokupnom pojavom na fotkama.

Neki od najboljih trenutaka koje je malena proživjela, zabilježeni su na Instagram profilu njezine mame, te su pomogli da osvoji srca vjernih pratitelja diljem Lijepe Naše, a i šire.

S obzirom na to da upravo danas slavi svoj 5. rođendan, Ella je objavila humorističan video koji, kako kaže naša poznata influencerica, točno opisuje njezino prvo dijete. Snimka je uistinu sve dobro nasmijala, a netom potom počele su pristizati i brojne čestitke malenoj Balie:

Ella je uz objavu napisala: “Sretan rođendan Balie. Mislim da te ništa bolje ne opisuje nego trenutak kad si upoznala svoju sestru. Uvijek ekscentrična, smiješna, iskrena i dramatična! 5 godina predstave s tobom, a čeka nas još mnogo!”

Lijepo je imati ovakvu divnu kćer koja te u svakom danu nasmije nekom svojom zgodom. Draga Balie, želimo ti sretan 5. rođendana, a tvojim roditeljima što više ovakvih simpatičnih trenutaka s tobom.