FOTO by Instagram @frau_angelique91 / @katelovesmagic

Moda

Vesele i šarene Disney čarape s motivima Mickey Mousea za velike i malene članove obitelji

Krešimir Šustić 03. rujna 2020.

Toliko su dobre da će i najtmurniji dani biti popraćeni suncem i radošću

Nakon otvorenih modela obuće koje smo obožavali nositi ljeti, vrijeme je da se prebacimo na one malo toplije komade, kako bismo se prilagodili nižim temperaturama koje nas uskoro očekuju.

No, osim tenisica, gležnjača, čizama i ostalih noviteta, pažnju trebamo posvetiti i onome što oblačimo prije njih, a to su neizbježni modni dodaci, čarape.

Dobra je vijest da smo pronašli novu kolekciju brenda Happy socks koja je dizajnirana u suradnji s Disneyem, tvorcem najpopularnijih crtanih junaka.

Ukrašene su šarenim bojama, motivima poznate družine i retro dizajnom posvećenim 80-im godinama, a dolaze u osam različitih pari za odrasle i sedam pari za djecu.

Zabavne i cool čarape uvelike će uljepšati čak i najtmurnije dane, te nas vratiti u djetinjstvo neodoljivim ikonama uz koje smo odrastali, neovisno o tome planiramo li ih nositi s tenisicama ili ih jednostavno navući za vikend izležavanje.

Stilski oblikovane, već su nam se zavukle duboko pod kožu i zamišljamo kako provodimo jesenske dane u ljupkim, pamučnim i mekim accessoriesima.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama upečatljivih modnih dodataka koji su dostupni od 1. rujna na službenoj web stranici brenda Happy socks, a nadamo se kako ćemo ih uskoro ugledati i u trgovinama odabranih prodavača u Lijepoj našoj.