FOTO by Instagram/ @discus70queen

Poznati

Vesela, sretna i prelijepa! Sandra Perković sa stilom ušla u 30-te!

admin 22. lipnja 2020.

Sandra je uživala u tulumu sa svojim prijateljima u sexy haljinici u kojoj je ponosno pozirala!

Dobrodošla u klub! Rekle bi joj mnoge žene u, po mnogima, najbolje godine! Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković, u zagrebačkom je cocktail baru proslavila svoj 30.rođendan i to u mnogobrojnom društvu svojih prijatelja.

S napuhanim brojevima 3 i 0 pozirala je u cvjetnoj haljinici, a Sandra je, sudeći po fotografijama, uživala u svakom trenutku proslave svog rođendana!

Cvjetna off shoulder haljinica na volane, istaknula je Sandrine atribute, a to su duge, lijepo oblikovane, preplanule noge na čemu je “zaradila” mnogobrojne komplimente. Cjelokupan look zaokružila je bijelim sandalama na visoku petu, a kraća kosa oblikovana u lagane valove, dao je onaj svježi, ljetni izgled.

Sandra je u svom Instagram postu zahvalila svima koji su sve ove godine bili uz nju, u trenucima smijanja i plakanja, te zaključila da život čine male stvari, puno veselja i dobri ljudi. Priznala je da se, iako više nije klinka, dijete u njoj i dalje igra i kako se veseli stvarima koje dolaze!

Sandra je uživo svoj rođendan proslavila veselo, s ljudima koje voli, a virtualno su joj mnogobrojni domaći celebrity poželjeli sve najbolje među kojima je Maja Šuput, Nevena Rendeli Vejzović, Alka Vujica, Marko Grubnić i drugi.