FOTO by Zara

Moda

Velvet ljubičasta suknja i topić iz Zare najglamuroznija su blagdanska kombinacija!

Viktoria Šafranić 04. prosinca 2020.

Zavodljiva kombinacija koja neće proći nezamijećeno...

Oduvijek su nam govorili da sve što radimo, radimo isključivo zbog sebe, a ne zbog drugih. Sada konačno imamo priliku tu rečenicu primijeniti u stvarnom životu, stoga nije iznenađujuće ako si priuštimo nekoliko modnih favorita za blagdansku večeru u četiri zida, zar ne?

Bitno je ne izgubiti duh, bez obzira na situaciju koja nas je snašla i ako ništa drugo, urediti se malo zbog sebe. Posebno mi koji radimo iz home officea i šminka nam već neko vrijeme nije na listi prioriteta, ponekad se jednostavno poželimo uljepšati i ponovno zablistati.

199,90 kuna

Zara nas svako malo počasti zanosnim novitetima, a zbog ove baršunaste kombinacije koja se upravo pojavila na njihovoj stranici, spremni smo iz budžeta izdvojiti 400 kuna. Riječ je o topiću i suknji koje krasi efektna ljubičasta boja, a u kojima ćemo se osjećati moćno, premda ih nosili samo u dnevnom boravku ili blagovaonici.

Topić je ukrašen gumbićima s ukrasnim kamenčićima, dok straga ima elastično nabiranje koje omogućuje lakše odijevanje. Suknja je u izdanju olovka kroja koji naglašava obline, te dolazi s visokim strukom i drapiranom tkaninom sa strane. Uz crveni ruž i crne salonke, ništa vam više ne treba, čak ni komad nakita.

199,90 kuna

Bez obzira nosili ih zajedno ili odvojeno, bit će u fokusu svakog outfita. Topić bismo definitivno uklopili uz skinny jeans ili mom fit model traperica, dok bismo suknju spojili s elegantnom bijelom košuljom.

Svaki od ovih artikala možete pronaći po cijeni od 199,90 kuna, putem online trgovine ili u poslovnicama Zare. I zapamtite, ovih blagdana posebice zaslužujete dašak glamura…