FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Veliki trideseti – Franka Batelić proslavila rođendan u krugu najmilijih!

Daria Lovrić 07. lipnja 2022.

Pridružujemo se lijepim željama!

Naša poznata pjevačica Franka Batelić, zaplovila je u tridesete u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Sa svojih 30 godina, Franka se može pohvaliti mnogim životnim postignućima, privatno ali i poslovno.

Premda pjeva gotovo cijeli život, početak njezine glazbene karijere označila je pobjeda na televizijskom talent showu Showtime 2007. godine. 2018. godine je na Euroviziji predstavljala Hrvatsku s pjesmom „Crazy“, dok je posljednjih nekoliko mjeseci bila vrlo zaposlena snimanjem ”Plesa sa zvijezdama” u kojem je sudjelovala kao članica žirija.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila da ona i suprug Vedran Ćorluka – bivši hrvatski reprezentativac očekuju prinovu. Franka i Vedran zajedno imaju sinčića Viktora te su u skladnom braku od 2018. godine. Šestogodišnju vezu su okrunili brakom u Istri.

„Došuljao se i trideseti“

Franka je svoj 30. rođendan dočekala jednostavno s ljudima koje najviše voli: „ništa spektakularno i glamurozno, večera uz more uz najdraže osobice – sve što mi je trebalo“.

franka batelić rođendan
Instagram @frankaofficial_

Na svojim storijima, Franka je podijelila nekoliko zanimljivih videa u kojima su joj mnogi čestitali rođendan i u kojima možemo vidjeti zanimljive događaje iz njezinog života, ali i napredak u karijeri otkad je bila mala djevojčica.

franka batelić rođendan
Instagram @frankaofficial_

Vesela i vedra Franka zahvalila se svojim pratiteljima na lijepim željama i poručila – „hvala svima na lijepim željama! Dvadesete su bile svakakve. I šarene, i sive, nekad i crne ali pune trenutaka koje mijenjanju i oblikuju život. Idemo dalje… netko mi je šapnuo da je u tridesetima još i bolje.“

Ispod Frankine objave niže se mnoštvo pozitivnih komentara i čestitki kojima se i mi pridružujemo.

Sve najljepše od srca želimo Franki i njezinoj obitelji. Veselimo se i prinovi te vjerujemo da će joj tridesete donijeti još mnogih lijepih trenutaka i životnih ostvarenja.