Poznati

Franka Batelić i Vedran Ćorluka postat će roditelji!

Engineer 12. kolovoza 2019.

Nakon uspješne 2018. Franki i Vedranu 2019. još je ljepša!

Vedran Ćorluka, bivši dokapetan hrvatske reprezentacije vodio je vatrene do svjetskog srebra. Franka je pak s druge strane nastupila na Eurosongu te izdala novi album. Uz sve to, Franka je i odlična studentica prava pa ne čudi koliko ju nekada umore fakultetske i druge obveze.

Ponekad nam se čini da je zaista svemoguća, no i njoj je ponekad potrebno malo odmora.

No unatoč svemu, godinu su začinili vjenčanjem i mislili smo da je to njihova godina iz snova. Upravo objavljenom fotografijom na Instagramu Franka je pokazala svoj trudnički trbuščić i demantirala sve glasine o tome da je 2018. njihova najbolja godina. Rekli bismo – ono najbolje tek ih očekuje.

Majčinska uloga ipak je najvrjednija u životu.

“Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše… ja ću smirit vjetar, kiše….Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek!” – Napisala je Franka uz fotografiju i izazvala lavinu komentara oduševljenih fanova.

Nadamo se da je i Oskar shvatio što se događa, da neće postati previše ljubomoran već da će biti dobro društvo i novom članu obitelji, kao što je to već godinama sretnom paru.

Čestitamo budućim roditeljima!