FOTO by River Island

Moda

Veličanstvena bluza s cvjetnim uzorkom osvježit će i najtmurniji dan

Krešimir Šustić 22. travnja 2020.

Loše vrijeme nema šanse protiv ove ljepotice!

Kada bi mogli birati, većina nas bi sa sigurnošću odabrala sunčano vrijeme bez padalina u kojem možemo neometano uživati izvan naših domova. Iako znamo da to nije moguće, svejedno ćemo se prepustiti mašti i uživati u danima obasjanim samo suncem.

Skužili smo da tijekom dana u kojem prevladavaju padaline nismo baš od akcije i nemamo volje za raditi bilo što, osim ako smo primorani obavljati stvari koje se tiču posla i tako trčkarati gradom kako bi odradili sve što imamo.

Komad koji smo pronašli, upravo je sve ono što će vas izvući iz tmurnog raspoloženja i na lice vam staviti veliki osmjeh, htjeli vi to ili ne. Na web shopu brenda River Island doživjeli smo totalno prosvjetljenje vidjevši savršenu bluzu u nježnim nijansama na koju ne možemo ostati ravnodušni.

Dolazi u neodoljivom cvjetnom uzorku, a model je koji ima pufaste rukave i otvorena leđa kako bi se cijelo vrijeme osjećali svježe i zanosno.

Zrači ženstvenošću i elegancijom, a toliko je nosiva da je možete kombinirati uz suknju, hlače ili omiljeni par traperica u prigodama koje god poželite.

Ukoliko se vidite kako u njoj ponosno osvajate svijet, ništa vas ne koči da je kupite klikom na LINK i dodate u svoju garderobu komad koji će od vas napraviti modnu ikonu.