FOTO by Instagram @opi / @essence.cosmetics

Ljepota

Vedre sunčane dane upotpunjujemo pastelnom manikurom!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2021.

Najbolji proljetni odabir su nokti u pastelnim nijansama...

Nokti su odraz higijene, nešto što prvo primijetimo kod osobe kada je pozdravljamo i rukujemo se s njom. Taj maleni dio naše kože toliko otkriva o nama, govori puno o našem karakteru, odnosu prema zdravlju, brizi prema vlastitom tijelu…

Svaka modno osviještena kao i poslovna žena zna da su uredni nokti jedan od najvažnijih atributa. Neovisno o tome koju boju ili dizajn na istima preferirate, te jeste li više raspoloženi za ovalne ili blago kockaste nokte, važno je samo da su nokti primjerene veličine. Nitko ne voli vidjeti ‘kandže’ i kada ugledamo osobu koja hoda s takvim noktima, zaista pomislimo da ništa u životu ne radi, jer smatramo da je s njima gotovo nemoguće funkcionirati i obavljati svakodnevne aktivnosti…

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vanessa A 🌸 (@tawnypalette)

Naš savjet je uvijek odabrati kratku manikuru koju možete obojiti u štogod poželite i dodati joj motive i ilustracije koje preferirate, poput animal printa, točkastog uzorka, prugica, ili dizajn sa srcima, leptirima, cvijeće ili Disney likovima poput Mickey Mousea…Na kratkim noktima ništa od navedenog neće izgledati neugledno.

S dolaskom proljeća, mane više svi razmišljamo o svjetlijim i vedrijim bojama te zagasite na neko vrijeme želimo ostaviti sa strane. Najposebnija proljetna manikura dolazi u vidu pastelnih nokti koji izgledaju poput malenih remek djela.

Ove nježne boje poput breskve, baby blue i roze nijanse, mint zelene i svijetlo žute uklopit će se uz bezbroj odjevnih kombinacija.

Na vama je da odlučite želite li isprobati samo jednu boju, svaki nokat obojiti u drugu nijansu ili možda dodati dašak pastelnih boja kroz francusku manikuru. OPI, essence, essie i još brojni drugi proizvođači lakova za nokte ovog proljeća donose mnoštvo neodoljivih nijansi.

Ako ipak niste stvoreni za samostalno lakiranje, donosimo mnoštvo ideja koje je dovoljno pokazati vašoj kozmetičarki jer smo sigurni da će ih veoma brzo znati provesti u djelo.

Za koje god se odlučili, nećete pogriješiti jer su pastelne boje totalno IN…Na Instagramu smo pronašli brojne inspirativne primjere i nadamo se da će se među istima kriti i vaš favorit.