FOTO by Netflix

Film

Večeras gledamo Netflix i seriju “The Gentlemen”

admin 07. ožujka 2024.

Guy Ritchie, Theo James i 8 epizoda gangsterskog urnebesa

Danas je takav dan da će se na tv prijemnicima gledati samo dvije stvari. Ili ćete gledati sportski program gdje Dinamo dočekuje grčki PAOK ili ćete uživati u upravo pristigloj prvoj sezoni serije “The Gentlemen“.

Na Netflix danas stiže dugoočekivana serija Guya Ritchieja koja predstavlja spinoff istoimenog filma iz 2019. godine, gdje smo uživali u likovima čije su uloge tumačili Charles Matthew Hunnam, Matthew McConaughey i Colin Farrell.

Netflix serija The Gentlemen
Foto: Netflix

Ako vam se svidio film ova serija je nešto što sigurno nećete propustiti, ali čak i ako ga niste gledali predlažemo da date priliku ekscentričnom umu Guya Ritchieja.

Glavni glumac Theo James još je jedan od razloga i jedva čekamo vidjeti kako će parirati fenomenalno odigranoj ulozi Matthew McConaugheya iz originalnog filma.

Netflix serija The Gentlemen
Foto: Netflix

Serija prati Eddieja Hornimana (James) koji neočekivano naslijedi očevo veliko seosko imanje – samo kako bi otkrio da je ono dio tajnog carstva kanabisa.

Uz sve to postoji i velik broj “neugodnih likova” iz britanskog kriminalnog podzemlja koji žele dio operacije.

Foto: Netflix

Odlučan u namjeri da izvuče svoju obitelj iz njihovih kandži, Eddie pokušava igrati ulogu gangstera u njihovoj vlastitoj igri. Međutim, kako biva uvučen u svijet kriminala to mu se počinje i sviđati.

Nadamo se da smo vam dali odličan prijedlog za večer uz Netflix.