FOTO by Tamaris

Moda

Već znamo uz što bismo nosili ove ‘dusty rose’ gležnjače na petu!

Antonija Andabak 15. listopada 2020.

Dajemo ocjenu deset ovim gležnjačama, što izgledom, što cjenovno što kvalitetom!

Burgundy, camel, crne i sive boje obuće postale su svojevrstan must have kada govorimo o nijansi koju ćemo birati za hladnije i sivkastije dane. Zašto ne biste napravili zaokret i odlučili se za jednu nježnu, dusty rose boju obuće, točnije gležnjača na petu!

Vidjevši zaljubljenicu u modu, tzv. fashionisticu kako obuva gležnjače na petu spomenute nijanse, zaključili smo da je postignut doista famozan, drugačiji cjelokupan izgled, a mi smo se zaljubili u ideju old rose gležnjača na petu u kojima se lako postiže sexy, a istodobno profinjen look.

Tamaris gležnjače na petu – 449,00 kn

One koje će mamiti poglede, definitivno su Tamaris gležnjače na 
blok petu od 7,5 cm koje nikada neće izaći iz mode! Spomenuta peta te visine pripada skupini stabilnih u kojima ćete postići sigurnost kakvu i zaslužujete u svim vremenskim uvjetima.

Ima li što ljepše od lijepo sređene dame koja doista zna hodati u visokim petama? Ženstven hod osiguravaju ove ljepotice divne nijanse, a brzo obuvanje – “cif” s bočne strane gležnjača. 

Tamaris gležnjače na petu – 449,00 kn

Zaključujemo da ove ljepotice imaju rješenje za sve te mnogo aduta, stoga ne vidimo razlog zašto se ove jeseni i zime ne biste počastili obućom čija boja, unatoč nježnom izdanju, definitivno privlači pozornost!

Tamaris gležnjače na petu – 449,00 kn

Cijena Tamaris gležnjača iznosi 449 kn, a iskustva osoba koje kupuju obuću ove marke, tvrde kako je riječ o kvalitetnoj, udobnoj i dugotrajnoj obući kojoj se iznova i iznova vraćaju, a jedan pogled na njihovu web stranicu, govori u prilog tome!