FOTO by Sinsay

Odjeća

Vaše će se djevojčice zaljubiti u Sinsay Disney novitete

Una Lora Banjac 09. travnja 2024.

Pronašli smo stvarčice od samo 2,49 EUR

Disneyjeve princeze možda su čak i najpoznatije dame i krasotice na planeti, a ovaj kraljevski kolektiv čine Snjeguljica, Trnoružica, Pepeljuga, Zlatokosa, Jasmina, Pocahontas, Elza, Ariel i mnoge druge junakinje.

Gotovo je svaka djevojčica odrastala uz ove plemenite ženske likove, a ove su princeze opstale i u narednim generacijama tako da se i današnje djevojčice vesele i raduju upravo Disneyjevim junakinjama.

3,49 EUR

Uvijek su nas oduševljavale svojim divnim haljinama, raskošnim dvorcima i dirljivim, plemenitim pričama koje su nas naučile puno o ljubavi, strpljenju i zahvalnosti.

Sinsay je već i ranije surađivao sa svjetski poznatim Disneyjem tako da nas njihova ponovljena suradnja niti malo na čudi, samo nas, kao i uvijek, očarava i osvaja!

4,99 EUR
17,99 EUR

Ovog smo puta naišli na dječju kolekciju neodoljivo slatke odjeće, obuće i modnih dodataka. Vaše princeze mogu birati između Disney tajica, trenirki, haljinica, dvodijelnih kompletića, pidžami, majica, vestica, tenisica, sandali pa čak i donjeg veša i čarapica s motivom Disneyjevih junakinja.

3,49 EUR
2,99 EUR
3,49 EUR
5,99 EUR
6,99 EUR
5,99 EUR
9,99 EUR
5,99 EUR

Radi se o nježnim ljubičastim, krem, roza i plavim pastelnim bojama koje su odlične za proljeće i uz koje će vaše princezice zablistati u vrtiću, školi ili omiljenom parkiću.

9,99 EUR
3,49 EUR
6,99 EUR
3,49 EUR
4,49 EUR
5,99 EUR
2,49 EUR
2,99 EUR

Kao što smo već navikli, Sinsay nenadmašno pobjeđuje svojim povoljnim cijenama i velikim izborom i za velike i za male.

Ove, a i druge Disney novitete možete pronaći unutar Sinsay trgovina ili naručiti preko Sinsay službene stranice.