FOTO by Mohito

Odjeća

Lepršavi komplet iz Mohita osvaja na prvi pogled

Una Lora Banjac 13. svibnja 2024.

Božanstvena bluza i suknja s volanima se vole

Ako ste jedna od onih žena koje vole imati više odjevnih predmeta koji se, osim odvojeno, mogu nositi i kao božanstven i upečatljiv komplet – onda donosimo jedan tj. dva noviteta koji će vam sigurno zapeti za oko!

Radi se o Mohito bluzi na puf rukave i lepršavoj maksi suknji s volanima

Mohito bluza
24,99 EUR

Ova se dva predmeta jako vole kada se skupa iskombiniraju te se tako spojeni mogu nositi kao neodoljivo lepršava haljina koja svojim dizajnom i šarenim cvjetnim uzorcima zaista privlači pažnju i komplimente.

Ovaj je komplet idealna opcija za nadolazeće svečanosti ako se upotpuni svečanijim nakitom i dodacima, no isto tako služi i kao ležerna opcija za grad ili ručak te šetnju s frendicom.

Mohito suknja
29,99 EUR

Odlična je stvar što se bluza odvojeno može prekrasno sljubiti s trapericama, ležernim hlačama ili nekom jednobojnom suknjom, dok donji dio tj. cvjetnu suknju možemo lagodno upotpuniti neutralnim topom i traper jaknom ili sakoom.

Da bi stvar bila još bolja, u Mohitu smo pronašli i savršene pink sandale s remenom na visoku blok petu uz koje je cijeli ovaj look može postati još posebniji i upečatljiviji.

Mohito sandale
39,99 EUR

Ako su vam ovi predivni noviteti zapeli za oko, definitivno ih potražite u Mohito trgovinama ili preko Mohito službene stranice.