FOTO by Nike

Obuća

Light plava i kromirani detalji zablistali su na novim Nike Cortez tenisicama

Una Lora Banjac 13. svibnja 2024.

Očekivano izdanje ovih krasotica je na ljeto

Svjetski poznati brend Nike službeno je predstavio Cortez “Light Pumice” model, a nadolazeće izdanje prikazuje popularnu siluetu umotanu u elegantnu nijansu svijetloplave s gornjim dijelom izrađenim od mrežaste baze i presvlakama od antilopa.

Nike

Kako se ozbiljno približavamo početku ljeta, silueta Cortezica se hladi kako bi se uspješno suprotstavila promjeni godišnjih doba, oblačeći se u hladnu mješavinu “Light Pumice” i “Metallic Silver” nijansi.

Nadopunjujuća nijansa reflektirajuće srebrne boje nalazi se na ploči i peti dok se dodatni detalji mogu pronaći na jeziku, ulošku i izvezenom Nike logotipu na peti.

Nike

Cipela leži na bijelom međupotplatu s crnom prugom i krem gumenim potplatom, dok odgovarajuće svijetloplave vezice i srebrni dubrae povezuju tenisicu za čistu i hladnu završnicu.

Nike

Odabir te čelično plave nijanse na kraju postaje savršen komplementarni ton za reflektirajuće “Metalno srebrne” nijanse.

Ovakve su tenisice idealne za sve ljubiteljice brenda Nike kao i za fanove plavih nijansi i srebrnih detalja. Mi bi ove ljepotice rado kombinirali s trapericama ili ležernim hlačama u kombinaciji s bijelom košuljom te lepršavim haljinama i plisiranim suknjama u pastelnim bojama.

Nike

Nike Cortez “Light Pumice” trebao bi biti pušten u prodaju u nadolazećim tjednima preko Nike službene stranice i kod odabranih partnera po maloprodajnoj cijeni od 90 $.