FOTO by Calzedonia

Odjeća

Calzedonia limited edition bikini je sve što želimo nositi ovog ljeta

Una Lora Banjac 14. svibnja 2024.

Bijeli ili crni? Ne možemo odlučiti…

Još malo više od mjesec dana i ljeto službeno počinje. Iako su već sada temperature zraka poprilično visoke te postoje oni koji se već dulje vrijeme brčkaju u moru, jezeru ili bazenu – mi nismo toliko hrabri.

Iako nam hrabrost nije jača strana, svakako smo se odvažili čekirati nove kolekcije badića koje ćemo nositi ove ljetne sezone, stoga smo zavirili u Calzedoniu i pronašli dva prekrasna bikinija među kojima se ne možemo odlučiti za favorita pa ćemo tu odluku prepustiti vama…

Lagano podstavljeni bikini crop top Black Crystals + Bikini brazilke s vrpcama Black Crystals

€ 79,50

Ovaj prekrasan bikini ima laganu podstavu u svom gornjem dijelu te podesive naramenice, a dekoriran je prekrasnim crnim kristalićima mu koji daju baš moćan štih.

€ 42,50

Bikini gaćice su izrađene s tankim vrpcama koje se vežu na bokovima i tako prilagođavaju svakoj figuri, a ukrašene su elegantnim crnim kristalima koje se prekrasno sljubljuju s gornjim dijelom badića.

Zbog svog blago zaobljenog kroja sprijeda u struku mogu se nositi klasično ili podići sa strane za viši nožni izrez, ovisno o vašoj figuri.

Trokut bikini top s odvojivom ispunom White Pearls + Bikini gaćice visokog struka White Pearls

€ 79,50

Ovaj se badić sastoji od bikini topa trokutastih košarica s odvojivom ispunom bez žice, a njegov stil obilježava tkanina ukrašena predivnim perlama. Naramenice na krajevima imaju male omče tako da ih se može zakačiti na stražnju traku ili vezati oko vrata.

€ 42,50

Bikini gaćice su blago povišenog struka, napravljene od sjajne jednobojne tkanine te ukrašene prednjim lancem s perlama za još posebniji i upečatljiviji izgled.

Ako su vam ovi primjerci i zapeli za oko, svakako ih škicnite na Calzedonia službenoj stranici.