FOTO by Instagram @yamamayofficial / Yamamay

Moda

Valentinovo nam se približava – ugrabite famozne kompletiće s mašnom!

Daria Lovrić 20. siječnja 2023.

Yamamay noviteti probudit će zavodnicu u vama!

Iako donje rublje nosimo ispod odjeće, ono utječe na naše raspoloženje i samouvjerenost. Čipkasto i atraktivno donje rublje dobrodošlo je svakodnevno, a posebice u specijalnim prigodama poput Dana zaljubljenih.

Ako ste barem jednom odjenuli svilu ili čipku zanimljivog kroja vjerujemo da je to utjecalo na vaše samopouzdanje i da ste se osjećali veoma ženstveno i lijepo. Upravo zato, ugrabite Yamamay kompletić koji će u vama probuditi zavodnicu.

Yamamay kolekcija donjeg rublja odiše romantikom!

Unutar nove kolekcije koja nas uvodi u raspoloženje za najromantičniji dan u godini pronašli smo božanstvene primjerke bodija, gaćica i grudnjaka kojima nijedna ženska, a ni muška osoba neće odoljeti.

Predivan bodi u crnoj boji krase čipkasti detalji i oversized satinirana mašna u području prsa. Ovaj efektan body tankim trakicama spaja grudnjak i gaćice u predjelu trbuha i vizualno stvara efekt korzeta koji će izdužiti figuru i smanjiti struk.

Yamamay bodi – €50

Drugi kompletić možete nositi odvojeno jer iako izgleda kao bodi, dolazi u dva dijela. Naoko sličan prvom, kompletić efektnog dizajna također krase tanke trakice koje spajaju grudnjak i gaćice, međutim oversized mašna osim grudnjaka, uljepšava i gaćice na stražnjem dijelu.

Yamamay grudnjak – €30
Yamamay gaćice – €20

Oba kompleta dio su Prive’ kolekcije koja vrvi seksi eye-catching komadima koji će vas raspametiti. Spremate li se u shopping obavezno škicnite Yamamay web trgovinu i izaberite svog favorita.