FOTO by Zara

Moda

Uz Zarinu ružičastu haljinu s mašnom svaka će se djevojka osjećati poput princeze!

Viktoria Mikulić 12. srpnja 2021.

Spremne za plesni podij...

Kada bi nam netko rekao da zamislimo haljinu iz snova, novitet iz Zare ne bi bio daleko od ostvarenja istog. Iako je vjenčanica najvažnija haljina u našem životu, postoje još neke koje naprosto oduzimaju dah i jednostavno ih moramo posjedovati.

To su one koje vadimo iz ormara samo za specijalne prigode, one koje i kada ne nosimo, uvijek sa smiješkom promatramo.

U nastavku donosimo jednu takvu, koja baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim, kako bojom tako i krojem.

Ružičasta haljina midi dužine dolazi s v izrezom i širokim naramenicama, a posebnom je čini predimenzionirana mašna koja se veže sa stražnje strane. Napravljena je od popelina i stvorena je za romantične ljetne večeri, kada se želimo osjećati baš poput princeze.

Zamišljamo je uz potpetice kako bi njezina raskoš došla do izražaja. Nekako je najviše vidimo uz visoku punđu koja će joj dati još graciozniji izgled. Uz nju nije potreban nakit, eventualno decentan modni dodatak poput bijele torbice.

Jedino što nam malo upada u oči je predubok izrez, no za ljetne dane valjda nam nitko neće zamjeriti. Možete je kombinirati uz bijeli čipkasti bralette ili topić u nekoj nježnoj nijansi.

Njezina cijena iznosi 399,90 kuna i možete je pronaći u veličinama XS-XL. Iako je tek stigla, vrlo brzo bi mogla postati bestseller pa ako vam se sviđa, savjetujemo da je odmah ubacite u košaricu ili se uputite do obližnje Zare.