Moda

Uz Zara Home ručnike mališani su spremni za plažu!

Viktoria Mikulić 11. lipnja 2019.

Jeste li se već opremili za godišnji odmor?

Ljetne stvarčice preplavile su police poznatih brendova, no upravo nas ta bogata ponuda zbunjuje i ponekad ni sami ne znamo što nam je uopće nužno. Zato smo mi ovdje kako bismo vas barem malo savjetovali kako se pripremiti za plažu.

Za ljetne avanture obavezno ponesite veliku platnenu torbu unutar koje ćete staviti bocu vode za cijelu obitelj, adekvatnu kremu za sunčanje, slamnati šešir ili šiltericu kako biste zaštitili glavu tijekom visokih temperatura, zatim sunčane naočale, japanke, pareo i ono bez čega ne možemo nakon izlaska iz vode – ručnici.

Čak iako ste se prošle godine počastili istima, nakon svakog odlaska na plažu isti završe u perilici rublja te pritom gube prvotnu mekoću. Mi smo u Zari Home pronašli dva savršena modela koji su namijenjeni za malene prinčeve i princeze, no sigurni smo da će ih i odrasli znati ‘isfurati’.

Osim ručnika s motivima Mickey i Minnie koji su spremni za plažu, tu je i poncho od baršunastog pamuka u istom izdanju koji će vaše mališane štititi od neželjenih UV zračenja. Sigurni smo da im ni veliki ni mali neće moći odoljeti.

Cijena jednog ručnika iznosi 159,00 kuna, dok poncho možete pronaći za 149,00 kuna.