FOTO by Instagram @hvittrad_hamar / @officeshoes

Moda

Uz UGG najmekše krznene papuče zimu nećemo ni osjetiti!

Viktoria Šafranić 14. listopada 2020.

Od jednostavnih do blještavih modela, stvorene su za cozy atmosferu...

Iz raskošnog asortimana australskog brenda UGG, najprepoznatljiviji artikl definitivno su krznene čizmice koje su zaludile mase širom svijeta.

Već godinama prednjače u proizvodnji i prodaji najtrendi modela koji svojim dizajnom plijene pažnju u zimskim mjesecima. Njihove čizmice mogli bi poistovjetili s hodom po oblacima, jer satima pružaju nevjerojatnu udobnost.

Rame uz rame tu su i šarmantne krznene papuče koje, osobito sada tijekom pandemije korona virusa, sve više i više dobivaju na važnosti.

Iako za kućnu obuću nismo spremni potrošiti previše novaca jer ipak je nosimo samo u svoja četiri zida, uz nove UGG modele vrlo lako bismo mogli promijeniti mišljenje.

Na službenoj stranici UGG, trenutno su najpopularniji krzneni modeli s otvorenim prednjim dijelom koji su predstavljeni kao uvertira u jesenske dane, a koji se najčešće nose bez čarapa.

Nama su ipak favorit klasične kućne papuče, upotpunjene divnim bojama i krznom uz koje nećemo ni osjetiti zimu.

Pronašli smo mnoštvo neodoljivih primjeraka poput klasične smeđe, sive i crne boje, zatim nešto nježnije nijanse poput nude i puderasto roze te najupečatljivije glitter papuče u zlatnoj boji.

Cozy trenuci postat će još omiljeniji uz ove krasotice koje ne bismo skidali sve do proljeća, a uz koje nam topline neće nedostajati.

Ako su i vama jednako šarmantne i već zamišljate kako u njima koračate svojim domom, onda svakako čekirajte nove modele na službenoj UGG stranici, dok glitter papuče možete pronaći na Asosu.