FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Uz Tommy Hilfiger krznene torbice i u najhladnijim danima bit će nam toplije!

Viktoria Mikulić 28. rujna 2021.

Toliko su mekane da bismo na njima mogli i zaspati...

Jesen je stigla, no pitanje je koliko ćemo moći uživati u ovom godišnjem dobu, prije nego što stigne ona neželjena hladnoća.

Garderobu smo ovih dana nadopunili toplijim odjevnim komadima, no još uvijek se u istoj može pronaći i pokoja ljetna stvarčica ako nas počasti nenadana zraka sunca, a također smo dodali i par zimskih komada. Drugim riječima, naš ormar nikada nije izgledao toliko šaroliko, no uz učestale promjene u temperaturama, moramo biti spremni na sve.

Modni dodaci, a pritom mislimo na torbe, smatraju se sporednim dijelom outfita, no ako pitate jednu fashionisticu nešto više o tome, zaključak je sljedeći: Torbe su primarni dio svakog looka, ne samo da ga nadopunjuju svojim dizajnom već i najobičniju kombinaciju pretvaraju u nešto zanimljivo.

Danas možemo pronaći pregršt modela u različitim oblicima, bojama, veličinama. Netko će kupovati samo one torbe koje su trenutno u trendu, dok će se drugi opredijeliti za klasiku, ili funkcionalnost. Nekome je bitna cijena, a nekome izgled. Modeli koje smo pronašli malo kome neće prirasti srcu.

Torbice koje je lansirao poznati brend Tommy Hilfiger nisu rezervirane samo za zimogrozne osobe, iako će se njima posebno svidjeti. Napravljene su od shearling kože i izgledaju totalno fluffy. Jedna je u potpunosti krznena, dok je kod druge samo prednji dio. Dolaze u kombinaciji smeđe i bež boje.

Već ih zamišljamo uz teddy kaputiće, bunde i pufaste jakne. Ove će torbice definitivno biti u centru pažnje. Jedan primjerak možete pronaći OVDJE, a drugi model se nalazi na LINKU.