FOTO by Nike

Moda

Uz ove Nike iridescentne tenisice nećete ostati nezamijećeni!

Mia Vodopija 24. rujna 2021.

Legendarni Nike nas nikad ne razočara!

Uz sve jesenske boje koje vidimo, postaje nam jasno da moramo malo osvježiti garderobu i kupiti neke nove odjevne komade kako bismo parirali šarenoj prirodi.

Bordo, tamno plave, tamno zelene, smeđe, zlatne, narančaste nijanse vidimo posvuda – vidimo ih na noktima, šminki, u frizerskim salonima, na odjeći i obući.

Ona boja koju definitivno ne vidimo jest iridescentna / presijavajuća. Nije baš česta u prirodi, ali je česta pojava u svijetu mode – pogotovo tenisica. Jeste li se zasitili tenisica? Pa jasno da niste, tko bi?

Od trendova koje najviše volimo, na vrh modnih prioriteta definitivno se nalazi udobna obuća, točnije, tenisice koje slove kao najzahvalniji tip obuće za svaki dan!

Nike, jedan od najpoznatijih sportskih brendova na svijetu, ima u planu lansirati nove Nike Air Force 1 tenisice. Kultni dizajn Brucea Kilgorea u više je navrata pokazivao spremnost za reinvenciju, o čemu je nedavno svjedočila iridescentna boja kultnih Nike-ica.

Sjajna koža čini većinu gornjeg dijela tenisice.

Ovisno o tome kako svjetlost pada na nju, gornja polovica Nike Air Force 1 može se pohvaliti plavom, ljubičastom i zelenom bojom, dok se sa strane može pohvaliti kombinacijom crne i srebrne.

Konačno, naljepnice na jeziku zamjenjuju tradicionalni logo Nike u korist tematskog teksta stiliziranog kao retci HTML koda.

Nadamo se da su vam se svidjele ove nove Nike tenisice, za koje još čekamo točan datum lansiranja. Uvjereni smo da će se rasprodati kada ih Nike pusti u prodaju.