FOTO by Naf Naf

Moda

Uz Naf Naf zelenu torbicu s maramom unosimo pariški chic u naše kombinacije

Krešimir Šustić 13. siječnja 2021.

Smaragdna boja, točkice i lanac su prava modna poslastica koju ne želimo propustiti

Prilikom kupovine novih stvarčica kojima obogaćujemo naše postojeće olekcije, pažljivo biramo samo one najbolje koje možemo spajati u nekoliko različitih outfita.

Posebno se posvećujemo izboru nezaobilaznih torbica jer smo svjesni da upravo one upotpunjuju naš cjelokupni izgled i daju osobni touch i potpis.

Izbor gotovo nikada nije lak, stoga se trudimo izabrati samo one najbolje modele koji će biti primijećeni prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza ili večernje šetnje gradom.

Francuski high street brend Naf Naf poznat je po komadima iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka koji svojom upečatljivom pojavom unose pariški chic u naše kombinacije.

U svoju ponudu noviteta je uvrstio jedan predivan primjerak omiljenog accessoriesa koji nas nije ostavio ravnodušnima i odmah smo ga poželjeli prošetati gradskim ulicama kako bi pokazali istančani modni stil.

Dolazi u zavodljivoj smaragdnoj nijansi zelene boje, a ukrašena je lancem i maramom čiji su glavni adut šarmantne vintage točkice, stvorene za španciranje i pokazivanje.

Od brojnih prednosti koje nam omogućuje, najviše nam se sviđa činjenica da je možemo kombinirati uz traperice i haljine u casual stajlinzima, kao i u večernjim i poslovnim uz suknje, bluze i visoke čizme.

Ovaj zanosan modni dodatak koji dolazi po cijeni od 29,99 € možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili online kupovinom na LINKU.