FOTO by Amazon

Dekor

Uz Mickey Mouse zlatno posuđe doručak neradnim jutrima postat će vaš omiljeni ritual!

Daria Lovrić 30. lipnja 2023.

Efektni primjerci očarat će i male i velike!

Mnogo je razloga radi kojih obožavamo godišnji odmor, posebice ljetni. Osim što većinu vremena provedeno u primorskim krajevima kupajući se u moru i ljenčareći na suncu, svakog jutra imamo osjećaj kao da je vikend.

Mickey Mouse šalica – €45.86

Vjerujemo da je i vama poznat onaj osjećaj subotom ujutro kada se budite bez navijanja budilice i ispijate kavu uz bogat doručak. Na neradno jutro imamo mogućnost napraviti poseban doručak nalik onome u hotelima s najvišom kategorizacijom i svojoj obitelji pružiti nezaboravan početak dana.

Mickey Mouse tanjur – €42.40

S godinama je to postao ritual kojemu se svi veselimo i jedva čekamo vikende. U toplim mjesecima, doručak imamo priliku premjestiti na terase, balkone i u vrtove, a kako bi cijelo iskustvo bilo još ljepše, pogotovo najmlađima, pažnju posvetite odabiru posuđa.

Uz Mickey šalice za kavu, ispijanje jutarnjeg espressa veći je užitak nego ikada!

Putem Amazona pronašli smo efektan set posuđa koji možete kupovati odvojeno i po vlastitim željama. Riječ je o preslatkom posuđu u obliku razigranog Mickeyja Mousea.

Mickey Mouse šalice za espresso – €24.52

Za ljubitelje jake i kratke kave tu su šarmantne šalice za espresso, međutim u ponudi su i nešto veće za hladnu kavu, kakao ili mlijeko.

Mickey Mouse posuda za jaje – €14.99

Doručak je najvažniji obrok u danu, a nema zdravije namirnice od kuhanog jajeta. U kolekciji se nalaze preslatke posude za jaja, zlatni tanjur u obliku Mickey lika i posudice za sol i papar nalik veselom Disney paru.

Mickey Mouse posude za sol i papar – €54.56

Razigrani primjerci u obliku crtanih likova idealni su za one koji traže poseban i elegantan dodatak za svoju kolekciju posuđa ili kućni interijer. Ako ste se i vi rastopili od samog pogleda na preslatke Disney stvarčice, potražite ih putem Amazona.