FOTO by Amazon

Dekor

Uz Mickey šalice za kavu, ispijanje jutarnjeg espressa veći je užitak nego ikada!

Daria Lovrić 10. svibnja 2023.

Zavirite u svoju šalicu i pronađite u njoj veselog Disneyjevog junaka!

Kava je uz vodu većini nas najdragocjeniji napitak koji otvara svaki razgovor. S njom započinjemo dan, provodimo lijepe trenutke s voljenim osobama, vodimo duge i teške razgovore, slavimo lijepe trenutke i vijesti.

Mickey Mouse šalice za espresso 1
Mickey Mouse šalice za espresso

Kavu pijemo kako bi se razbudili, popravili raspoloženje ili se opustili uz dobro štivo. Iako ne treba pretjerivati s količinom, ispijanje kave je duboko urezano u naš način života i postalo je naša svakodnevna aktivnost bez koje ne možemo niti želimo.

Najslađe šalice u povijesti čovječanstva!

Kako bi ispijanje kave učinili što ljepšim i ugodnijim iskustvom u stalnoj smo potrazi za novim šalicama. Kupujemo ih iako već imamo mnoštvo modela različitog dizajna u želji da proširimo naš asortiman posuđa i unesemo raznolikost u naš dom.

Mickey Mouse šalice za espresso 2

Putem Amazona pronašli smo preslatke šalice za espresso koje krasi veliki Disneyjev lik Mickey Mouse.

Ovdje nije riječ o običnim Disney šalicama za kavu. Radi se o staklenim šalicama s dvostrukim stijenkama koje projiciraju Mickeyja u 3D izdanju.

Profinjene staklene šalice za kavu s dvostrukom stijenkom izrađene su od termo otpornog borosilikatnog stakla koje održava pića vrućima, a ruke hladnima, dok istovremeno sprječavaju kondenzaciju.

Ove šalice otporne su na temperature, stoga su prikladne za pećnicu, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivač. Cijena šalica iznosi $29.95, a možete ih naručiti putem linka!