FOTO by The Oodie

Moda

Uz Harry Potter mega hoodie-dekice nema zime!

Daria Lovrić 07. listopada 2022.

Cozy komad odjeće uz koji čak ni onim najzimogroznijima neće biti hladno!

Jesen je stigla, temperature su sve niže, a mi se još uvijek ne želimo odreći jutarnje kave na balkonima i terasama zahvaljujući lijepim danima obasjanim suncem. Nadamo se da će se ovakvo vrijeme nastaviti i da će nas sunce razveseljavati i u zimskom periodu.

 Harry Potter Gryffindor Oodie
Harry Potter Gryffindor Oodie – €79

Kako bi mogli nastaviti uživati u nadolazećem periodu potrebni su nam topli cozy odjevni komadi koji će nas zagrijati unutar vlastita četiri zida, ali i u trenucima kada provirimo upiti zrake „zubatog“ sunca. Kako se ne bi uvijek morali motati u tople dekice i osjećali sputano vrijeme je da si priuštimo hoodie-dekicu koja će postati naš glavni home odjevni komad.

 Harry Potter Gryffindor Oodie 2
Harry Potter Gryffindor Oodie – €79

Udobna mega hoodie-dekica jedino je što trebate ove zime!

Popularna oodie, odnosno hoodie-dekica idealan je izbor za sve kojima je uvijek hladno i najsigurnije se osjećaju ispod dekice. Unutar kolekcije brenda The Oodie pronašli smo neodoljive primjerke s motivima omiljenog čarobnjaka Harry Pottera.

 Harry Potter Oodie zelena
Harry Potter Oodie zelena – €84

Magične hoodie-dekice iz svijeta čarobnjaštva dolaze u tri nijanse – tamnoj crvenoj, smaragdnoj zelenoj i upečatljivoj žutoj. Krase ih omiljeni likovi iz Hogwartsa, ogromna kapuljača i predivni materijali.

 Harry Potter Oodie zelena 2
Harry Potter Oodie zelena – €84

Oodie je izrađen od najboljih, mekanih materijala i u njemu ćete se osjećati kao da ste u jednom mekom, velikom i toplom zagrljaju. Savršen je za opuštanje na kauču, gledanje filma ili ispijanje toplih napitaka na otvorenom.

 Harry Potter Oodie 1
Harry Potter Oodie žuta – €84

Odlična je vijest da se hoodie-deka može prati u perilici rublja i odgovara veličini 6XL stoga svojom dimenzijom odgovara baš svima. Bez obzira na to kako urnebesno u njoj izgledali hoodie-deka ima svoju funkciju pošto je izrađena od super mekanog flisa koji će vas ugrijati i na najnižim temperaturama.

 Harry Potter Oodie 2
Harry Potter Oodie žuta – €84

Svoju cozy hoodie-dekicu možete naručiti putem The Oodie web trgovine i vjerujemo da kada jednom uskočite u nju više ju nećete skidati!