FOTO by Amazon

Ljepota

Uvojci bez korištenja uvijača! Ovaj praktični alat je postao trend na TikTok-u!

admin 04. kolovoza 2021.

Recite zbogom oštećenoj kosi jer se ovaj hair accessories ne zagrijava, a rezultat su identične kovrče kao s uvijačem!

Tko bi pomislio da se kovrče mogu lako oblikovati bez topline? Mnogi se pitaju kako i da li ovo stvarno djeluje? Sudeći prema TikTok-u, odgovor je DA. U nastavku donosimo sve o novom kovrčavom trendu.

Tajna kovrčavih uvojaka bez topline sada je otkrivena na TikTok-u.

Amazon

TikTok je još jednom iznjedrio savjet za ljepotu. Ovaj put riječ je o dobivanju savršenih uvojaka, ali bez ikakve vrućine. No je li to uopće moguće?

Amazon

Kao što dokazuje ova enormno popularna video aplikacija, da. Budući da trenutno postoji mnogo isječaka koji pokazuju koliko određeni alat može biti učinkovit, mi vam isto nismo željeli uskratiti.

@cest.soie

Tutorial on using our 100% Silk Heatless Curling Kit ✨cestsoie.etsy.com✨ TIKTOK10 for 10%off! ##heatlesscurls ##BOSSUpYourGame ##fyp ##heatlesshair

♬ telepatía – Kali Uchis

Ako kosu ne želite trajno izlagati vrućini, uvijač za sada možete ostaviti u ormaru. Umjesto toga koristi se takozvana Hair Ribbon, koja trenutno osvaja TikTok.

Amazon

Riječ je o  traci za kosu koja je posebno razvijena kako bi dočarala glamurozne kovrče. Kako radi? Prvo se učvrsti na vrh glave kopčom za kosu, a zatim se kosa s obje strane omota oko vrpce za kosu – držite je podalje od lica.

@cest.soie

Getting ready to celebrate 12/04 like … ##heatlesscurls ##staysafe ##lockdownover ##london ##hairstyle ##hairtok ##fyp ##hairtransformation ##obsessed

♬ Obsessed – Addison Rae

Zatim učvrstite kosu gumicom za kosu i pričekajte tri do šest sati, a ako vam nije problem spavati s istom, ovu vrpcu za kosu možete ostaviti i preko noći.

Amazon

U posljednjem koraku jednostavno uklonite gumice i izvucite traku iz kose odozgo. Sada sve što trebate je malo raščupati kovrče i zapanjujući kovrčavi izgled à la TikTok je spreman za svjetlo dana. Mali savjet: Da biste dobili još intenzivnije kovrče, kosu možete jednostavno navlažiti nakon nanošenja vrpce.

@heatless_hair

Reply to @itsalexxisgurl here are our results with our hair parted more like a side part 🖤

♬ original sound – Heatless Hair

Ovdje se još jednom možete uvjeriti kako kovrče djeluju bez topline i kako može izgledati krajnji rezultat: