FOTO by nicekicks.com

Moda

Ususret najblještavijem godišnjem dobu stiže novi Nike Air Force 1 model tenisica!

Daria Lovrić 10. listopada 2022.

Eye-catching model omiljenih „forsica“ sa zlatnim i šljokičastim detaljima ovosezonski su must-have!

Bijele tenisice postale su sastavni dio našeg ormara, ne samo u ljetnom periodu, nego tijekom cijele godine. Klasične crne ili šarmantni modeli u raznim trendi bojama uvijek su dobrodošli, međutim bijele tenisice zauvijek ostaju naš favorit.

 Nike Air Force 1 Low „NOLA“ 1
Nike Air Force 1 Low „NOLA“

U potrazi za novim modelima kojima ćemo oplemeniti našu garderobu za oko nam je zapeo stylish model iz kreativne radionice popularnog brenda Nike.

WOW! Nike Air Force tenisice u novom ruhu!

Novim Air Force 1 modelom tenisica Nike odaje počast živahnom gradu New Orleansu. Predivan bijeli kožni model nazvan je Nike Air Force 1 Low „NOLA“ i krase ga atraktivni eye-catching metalni zlatni detalji.

 Nike Air Force 1 Low „NOLA“ 2
Nike Air Force 1 Low „NOLA“

Posebna oznaka NOLA utisnuta je na bočnoj strani, a slovo „L“ poprima oblik Louisiane. Za što jači efekt Nike znak popunjen je svjetlucavim srebrnim šljokicama i obrubljen zlatnom bojom.

 Nike Air Force 1 Low „NOLA“ 3
Nike Air Force 1 Low „NOLA“

Ove upečatljive tenisice odličan su izbor za samouvjerene djevojke i žene koje se vole istaknuti i zablistati u doslovnom smislu te riječi. Glamurozan model sa šljokicama i zlatnim detaljima uvertira je u nadolazeći blagdanski period kada je najvažnije što više zablistati.

 Nike Air Force 1 Low „NOLA“ 4
Nike Air Force 1 Low „NOLA“

S obzirom na to da se radi o vrlo raskošnom i glamuroznom izdanju možete ih isfurati i u ležernim varijantama, ali i uz nešto svečaniji look. Odlično će izgledati uz omiljene traperice, ali i plisirane suknje i popularne pletene haljine.

 Nike Air Force 1 Low „NOLA“ 5
Nike Air Force 1 Low „NOLA“

Nike Air Force 1 Low „NOLA“ model bit će dostupan 27. listopada, po cijeni od 150 dolara. Sve informacije pratite na Sneaker Release Dates Calendar.