FOTO by sinsay

Moda

Uskrs je završio, a ove tenisice u boji zumbula su i dalje naš favorit

Una Lora Banjac 04. travnja 2024.

U prvim proljetnim danima, ove će tenisice biti najslađi dodatak malenim stopalima...

Iako je Uskršnji zeko na godišnjem odmoru do sljedeće godine, nama ove predivne dječje Disney tenisice sa zečićem ne izlaze iz glave. Žao nam je samo što ih nemaju u veličini za odrasle jer su toliko slatke i neodoljive da bi ih i mi nosili.

sinsay

Na njima se nalazi poznati Disney zečić imena Thumper. Thumper je izmišljeni lik zeca iz Disneyevog animiranog filma Bambi te ujedno Bambijev najbolji prijatelj.

Poznat je te je i dobio ime po svojoj smiješnoj navici lupkanja lijevom stražnjom nogom, a najpoznatiji je po svojoj mudroj izjavi „Ako ne možeš reći nešto lijepo, nemoj reći ništa.“

sinsay
sinsay

Ove slatke tenisice u prekrasnoj boji zumbula su kao stvorene za dječju igru, trčkaranje i proljetne šetnje, a mogu se nositi na vesele i lepršave haljinice, suknjice, traperice i tajice.

Imaju petlju na petnom dijelu, kopčanje na dva čička te ravni potplat i zaobljeni vrh, a najslađi dio ovih tenki su bijele zečje uši umjesto klasičnog jezika. Ove će tenisice djevojčice obožavati, a ni komplimenti sigurno neće izostati!

sinsay

Disney tenisice dostupne su u veličinama 20-24, a vašim ih ljepoticama možete ih kupiti u Sinsay trgovinama ili preko Sinsay službene stranice po cijeni od 12,99 EUR.

Trenutno imaju besplatnu dostavu na sve iznose tako da nemojte čekati!